Zobrazit přihlášovací formulář

Dárkový set dětské kukly a rukavic ZDARMA

Administrace

Dárkový set dětské kukly a rukavic ZDARMA

119 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Dárkové balení dětské funkční kukly HUBERT a žinylkových rukavic ZDARMA. Dětská termokukla je příjemná k pokožce, skvěle se nosí a navíc hřeje ze všech stran. Snadno si ji každé dítě natáhne na hlavu. Využijete ji od podzimu do jara. Univerzální dětská…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárkový set dětské kukly a rukavic ZDARMA

119 Kč
Koupit
Dárkové balení dětské funkční kukly HUBERT a žinylkových rukavic ZDARMA. Dětská termokukla je příjemná k pokožce, skvěle se nosí a navíc hřeje ze všech stran. Snadno si ji každé dítě natáhne na hlavu. Využijete ji od podzimu do jara.
Univerzální dětská termokukla je vyrobena z na omak příjemného funkčního úpletu TermoPlus. Jeho výbornou prodyšnost, rychlý odvod vlhkosti oceníte při jakémkoliv zimním sportu od sáňkování, přes bruslení až po sjezd na lyžích.
V chladném počasí Vás skvěle zahřejí žinylkové rukavice. Pletené rukavice jsou pružné a krásně hebké. Díky elastickým lemům dobře sedí, skvěle se přizpůsobí Vašim rukám.
Tyto rukavice jsou ideálním doplňkem k podzimním i zimním oděvům.
Funkční úplet TermoPlus udržuje tělo v suchu, zajišťuje optimální tělesnou termoregulaci, termokukla je příjemná k pokožce, čepice a šála v jednom, spolehlivě ochrání hlavu, krk i šiji, kukla je vhodná jak pro kluky, tak i pro holky, univerzální velikost, je odolná vůči mechanickým, chemickým i biologickým vlivům, materiálové složení brání vzniku zápachů, nenáročná na údržbu. Po vyprání rychle uschne a zachovává si svůj tvar. Gramáž 150 g/m2, barva černá, rukavice jsou elastické, hebké a příjemně hřejivé, univerzální velikost
  • 6. 5. 2024, 9:22

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Tunelová šála černá
Dětské podkolenky Thermo modré
3/4 legíny dětské
Šála vzor 6
Nové
NOVIA

Šála vzor 6

Multifunkční šátek BÍLO-ČERVENÝ 02
Zateplený šátek barevný, vzor 06
Multifunkční šátek ZELENÝ 17
Zateplený šátek zelený, vzor 03
Dvojdílné dívčí plavky se šátkem
Chlapecké plavky SVĚTLE MODRÉ
Zateplený šátek oranžový, vzor 09

Kategorie