Odpovědět na inzerát

-48%
SLEVA NOVÉ ZBOŽÍ

SADA NovAge MEN

Nové zboží ve slevě

Sada péče o pleť vyvinutá speciálně pro muže redukuje známky únavy a stárnutí. Zároveň pleť osvěžuje, povzbuzuje a vyhlazuje. Klinické testy potvrdily, že při pravidelném používání působí proti projevům únavy. Sada obsahuje čisticí peeling 125 ml, oční gel 15 ml, sérum 50 ml a pleťové mléko 50 ml. Používejte každé ráno a večer.

Testosteron přispívá ke zvýšené tvorbě mazu, kvůli které muži mají mastnější pleť. Když vezmeme v úvahu to, že muži mají větší póry, není těžké pochopit, proč mužská pleť podléhá většímu riziku ucpávání pórů nečistotami a mazem. Dobrá zpráva pro pány je, že na mužské pleti se objevují známky stárnutí později než na ženské. Špatná zpráva je, že když už proces stárnutí začne, je náhlý a dramatický. To způsobuje, že pleť působí mdle a unaveně a obličej celkově vypadá starší.

MOHU POUŽÍVAT NOVAGE MEN I KDYŽ MÁM VOUSY?
Samozřejmě! I muži, kteří nosí plnovous, si zaslouží, aby jejich pleť dostala co nejlepší možnou péči. Priorita číslo jedna je vyčistit pleť a odstranit odumřelé buňky. Ve vousech se totiž snadno usazují nečistoty a maz. Někdy se však setkáme s druhým extrémem a sice, že vousy vysávají přirozenou vlhkost z pleti a zanechávají ji vysušenou. Doporučujeme začít Peelingovým gelem; pokud máte strniště nebo krátké vousy, bude se vám používat stejně snadno, jako byste byli oholení dohladka. Mužům, kteří nosí delší vousy (1 - 1,5 cm) doporučujeme aplikovat peeling o něco déle, aby proniknul mezi jednotlivé vousy k pleti. K osvěžení a hydrataci pleti vám poslouží Hydratační sérum a Omlazující mléko, které intenzivně zmírňují projevy stárnutí. Aplikujte je na vyčištěný obličej a krk (včetně vousů) a vmasírujte do pleti. Oba produkty se velmi snadno vstřebávají, takže nebudete mít pocit mastného obličeje.
  • Značka: ORIFLAME
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Již odpověděli 2 zájemci
cena: 1 461
Původní cena: 2 800 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*