Zobrazit přihlášovací formulář

SADA NovAge MEN

Administrace

SADA NovAge MEN

1 461 Kč 2 800 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 30 Kč
Sada péče o pleť vyvinutá speciálně pro muže redukuje známky únavy a stárnutí. Zároveň pleť osvěžuje, povzbuzuje a vyhlazuje. Klinické testy potvrdily, že při pravidelném používání působí proti projevům únavy. Sada obsahuje čisticí peeling 125 ml, oční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SADA NovAge MEN

1 461 Kč
Koupit
Sada péče o pleť vyvinutá speciálně pro muže redukuje známky únavy a stárnutí. Zároveň pleť osvěžuje, povzbuzuje a vyhlazuje. Klinické testy potvrdily, že při pravidelném používání působí proti projevům únavy. Sada obsahuje čisticí peeling 125 ml, oční gel 15 ml, sérum 50 ml a pleťové mléko 50 ml. Používejte každé ráno a večer.

Testosteron přispívá ke zvýšené tvorbě mazu, kvůli které muži mají mastnější pleť. Když vezmeme v úvahu to, že muži mají větší póry, není těžké pochopit, proč mužská pleť podléhá většímu riziku ucpávání pórů nečistotami a mazem. Dobrá zpráva pro pány je, že na mužské pleti se objevují známky stárnutí později než na ženské. Špatná zpráva je, že když už proces stárnutí začne, je náhlý a dramatický. To způsobuje, že pleť působí mdle a unaveně a obličej celkově vypadá starší.

MOHU POUŽÍVAT NOVAGE MEN I KDYŽ MÁM VOUSY?
Samozřejmě! I muži, kteří nosí plnovous, si zaslouží, aby jejich pleť dostala co nejlepší možnou péči. Priorita číslo jedna je vyčistit pleť a odstranit odumřelé buňky. Ve vousech se totiž snadno usazují nečistoty a maz. Někdy se však setkáme s druhým extrémem a sice, že vousy vysávají přirozenou vlhkost z pleti a zanechávají ji vysušenou. Doporučujeme začít Peelingovým gelem; pokud máte strniště nebo krátké vousy, bude se vám používat stejně snadno, jako byste byli oholení dohladka. Mužům, kteří nosí delší vousy (1 - 1,5 cm) doporučujeme aplikovat peeling o něco déle, aby proniknul mezi jednotlivé vousy k pleti. K osvěžení a hydrataci pleti vám poslouží Hydratační sérum a Omlazující mléko, které intenzivně zmírňují projevy stárnutí. Aplikujte je na vyčištěný obličej a krk (včetně vousů) a vmasírujte do pleti. Oba produkty se velmi snadno vstřebávají, takže nebudete mít pocit mastného obličeje.
  • 22. 4. 2024, 9:19

  • Zobrazení

    461

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Parfém GIORDANI GOLD ESSENZA
ZPEVŇUJÍCÍ DENNÍ KRÉM SPF 15 Royal Velvet
Parfémovaná voda SO FEVER ECSTATIC HER
Cestovní toaletní voda ECLAT FEMME WEEKEND
ZÁZRAČNÝ KELÍMEK S ČERNÝM RYBÍZEM
KULIČKOVÝ ANTIPERSPIRANT DEODORANT North For Men
VYŽIVUJÍCÍ OLEJ NA TĚLO, OBLIČEJ A VLASY
Toaletní voda DIVINE ROYAL
JABLEČNÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK
Antiperspirant deodorant ve spreji ECLAT HOMME

Kategorie