Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Parádní cool tríčo ve stylu krajky s veselým motivem v krásných barvičkách :-) Koupila jsem si ho vloni tady a hodně ho nosila, ale co jsem přibrala, už se na něj necítím, je průsvitné. Volný, jen lehoučce projmutý střih, vepředu kratší, dole i nahoře s aktuálně jako nezačištěnými lemy (jsou zakončené, ale kroucené).

Nemá žádnou cedulku, velikostně řadím do M, ale řiďte se prosím rozměry!!! Délka vepředu cca 54 cm, vzadu cca 61 cm. Průramky 43-53 cm. Pas 41-51cm.

Materiál netuším, je ale příjemný a hebký na dotek i na nošení, působí jako krajka, ale je to jen dojem, je hodně pružný a transparentní, typuji bavlnu s vysokým podílem elastanu.

Barvy: základ je smetanově bílý s květinovým motivem, na něm je potisk v pastelových velmi příjemných a krásně sladěných barvičkách.

Stav - nošené hodně a často, ale téměř to není znát. Je bez chybičky. Uvádím ale dopředu, že součástí potisku jsou i takové tečky, cákance, flíčky, které při zaměření se na konkrétní místečko můžou působit jako flíček - jediný, který je ale nehezky umístěný, vidíte na fotce, je hned pod krkem a může působit jako flíček od špaget, proto to raději uvádím, ale je to součást potisku a mě tam nerušil, vlastně jsem si ho všimla až nyní při přeměřování, je to prostě takový cool cákancový styl :-)
  • Velikost: M
  • Poštovné a balné: 55 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 130

* Takto označená pole jsou povinná
*