Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

♥barva na vlasy♥ Syoss Oleo Intense Color 6-76 teplý měděný - nová
Syoss Oleo Intense poskytuje prvotřídní barevnou intenzitu a stálost a profesionální krytí šedin. Dodává vlasům až o 90% více lesku.

Jedinečná nestékající olejovokrémová receptura obsahuje 100% čisté oleje, které umocňují barevný výsledek. Syoss Oleo Intense využívá síly olejů ke zintenzivnění barvení – maximalizuje tak účinnost barvy - zcela bez amoniaku. Je proto velmi šetrný k pokožce hlavy! Zároveň oleje poskytují vlasům dodatečnou péči – pro až o 40% hebčí vlasy. Zanechává vlasy silné a zdravě vypadající po dobu 6 týdnů.

Obsah balení:

1 tuba pečujícího barvícího krému 50 ml
1 aplikační lahvička s olejovým vyvíječem 50 ml
1 balení balzámu fixujícího barvu 15 ml
1 návod k použití
1 pár rukavic
Upozornění: Barvy na vlasy mohou způsobit těžké alergické reakce. Přečtěte si instrukce a řiďte se jimi. Tento výrobek není určen k používání pro osoby mladší 16 let. Dočasné tetování černou hennou může zvýšit rizika alergie.
Nebarvěte si vlasy, pokud: - máte vyrážku na obličeji nebo citlivou, podrážděnou a poškozenou pokožku hlavy, - jste již někdy zaznamenali nějakou reakci po barvení vlasů, - jste v minulosti zaznamenali reakci na dočasné tetování hennou.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Značka: SYOSS
  • Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Zásilkovna na adresu 100; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 75

* Takto označená pole jsou povinná
*