Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Barbie karavan snů Mattel

Nové zboží k prodeji

SKLADEM
vět plný zábavy, radosti a snů. Báječné kempingové auto nabízí vše, co malí dobrodruzi potřebují na své cestě kolem světa. Plně vybavený karavan, jeho pojízdná kola a maximálně bohatou výbavu vaše děti jistě ocení. Stačí stisknout jedno tlačítko a obytný vůz je připraven na bydlení. Užijte si vodní dobrodružství v bazénu plném vody, uvařte si oběd v dokonale vybavené kuchyni nebo si uspořádejte piknik s přáteli pod širým nebem. Fantazii se meze nekladou! A poté stačí auto zase jednoduše sbalit a můžete vyrazit na další cestu.
Vydejte se na cestu kolem světa
Růžový luxusní karavan snů s plně pojízdnými koly se na cestách stane vaším druhým domovem. Najdete v něm cokoliv, co budete zrovna potřebovat. Plně vybavenou kuchyň, koupelnu, skříňky i postel pro všechny cestující.
Luxusní výbava
Je zrovna parné léto? Nevadí! V bazénu se skluzavkou se tvé kamarádky jistě příjemně ochladí. Je krásný večer? Užijte si táborák pod hvězdami. Posnídejte na kempingových židličkách a odpoledne si schrupněte v houpací síti. Cestování s tímto autem bude prostě pohoda.
Svět plný fantazie
Nechte své děti snít! Dlouhá cesta do exotické země nebo táborák s kamarádkami hned za humny. Vymýšlení vlastních her a příběhů podporuje dětskou fantazii a jejich rozvoj.
  • Značka: MATTEL
  • Poštovné a balné: ČP balík do ruky 189; PPL 219; Zásilkovna 139; Kč
  • Již odpovědělo 53 zájemců
cena: 2 250

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*