Odpovědět na inzerát

-72%
AKCE NOVÉ ZBOŽÍ

Svěží vůně EVE TRUTH EDP 50ml

Nové zboží v akci

BUĎTE SAMA SEBOU !
Eve Truth je povznášející a návykovou vůni, která zachycuje podstatu vás samotných, oslavuje přijetí sebe sama za vše, kým jste, a přijímá ženy se všemi jejich rysy – dokonalými i nedokonalými.

Jedinečná kompozice navržená ke zvýraznění přirozeného ženského šarmu. Omamné horní tóny karamboly jsou zjemněny akordy růžové frézie na základu z hebkého cedrového dřeva.

Hlavní složky:
karambola, růžová frézie, cedrové dřevo.

Parfém Eve Truth, jenž navrhl a vytvořil Laurent Le Guernec, jeden z předních světových parfumérů, se skládá z jemných květin (pivoňky, jasné gardénie a růžové frézie), ovoce plného energie (karamboly a šťavnatého granátového jablka) a magnetických minerálů (živoucího magnetitu), a tak proměňuje okouzlující ženskou auru. Výsledkem je neodolatelný zážitek sestávající z několika čichových vjemů, jenž dohromady spojuje ženskost, eleganci, smyslnost a sílu

„Moje nálada se během dne často mění. Chci, aby jí odpovídala i vůně, kterou nosím."
Eva Mendes, hollywoodská hvězda


Jedinečná kompozice omamné karamboly a granátového jablka dělá z Eve Truth svěží a povzbuzující vůni. Její srdce tvoří jemná pivoňka, gardenie a růžová frézie, které vůni dodávají ženskost a eleganci. Jedinečnou smyslnost přináší tóny cedrového dřeva s mošusem.
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: dle tarifu pošty Kč
  • Již odpovědělo 28 zájemců
cena: 199
Původní cena: 699 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*