Nevím co dál
Nevím jak dál, jsme s manželem 6 let máme spolu 2 krásné, zdravé děti par roků se dosti hádáme, až to vyustílo k tomu, že jsme podali návrh o pěčí o děti, a pak jsme chtěli řešit rozvod.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 43 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (8.9.2013, 13:03)
To přece musíte vědět vy, jestli chcete žít dál jak jste žila nebo ne. Buď ve vztahu jste spokojená nebo ne. Zkuste s manželem probrat šance na obnovení vztahu a hlavně rozeberte to, kvůli čemu jste se hádali, protože jste dosud zjevně nenašli řešení problémů. Neuvážený rozchod určitě ne ale na druhou stranu je láska z vaší strany nestačí. Musíte si vzájemně taky moc věcí tolerovat a naučit se spolu vycházet abyste nemuseli dělat až takové kompromisy, které by pro vás oba byly nepřijatelné. Mluvte spolu, rozvést se můžet vždy...držím vám palce abyste se rozhodli správně. Už kvůli svým dětem. (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Hana P. (habrbiska) ID 213491 (8.9.2013, 13:15)
Souhlasím. Mluvit, mluvit, mluvit!!! A rozhodně se poohlédněte po manželské poradně. Je zdarma a určitě tam najdete pomoc. Tam proberete všechno s člověkem, který se na rodinné vztahy specializuje a ujasníte si, jak dál.
Rozvod je krajní řešení a může velmi ublížit dětem.

ODPOVĚDĚT
Nikol B. (kulisek22) ID 31545, mimibazar.cz/kulisek22 (8.9.2013, 12:58)
Přemýšlela, jsem nad tím, že kdyby manžel souhlasil, že bych se s dětmi odstěhovala do jiného bytu, na soud by jsme předložili, že budou tedy u mě a že každý 2 výkend by si je bral na víkend a kdykoli by chtěl mohl by přijít i přes týden, nechci se rozvádět, když k němu pořad něco cítím, nevím jak je na tom on, ale co vím, ještě před měsícem měl o mě zajem, myslíte, že když by jsme byli nějakou dobu od sebe, že by to mezi nami mohlo zase fungovat?

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (8.9.2013, 13:57)
Pár roků se hádáte? A proč? O co? O čem jsou ty hádky? Děje se Vám něco zásadního, vidíte chyby jen na něm nebo jen on na Vás, jde o finance, hazard, dluhy, drogy...? Jsou věci zásadní a pak ty ostatní. Umění žít spočívá v tom, že včas rozpoznáte na co sr dřív vys..at. Tohle přísloví je pravdivé. Zkuste s manželem promluvit o návštěvě poradny auvidíte. Pokud jde o zásadní problém, pak rozvod je asi řešení, ale pokud jde o to další, pak to chce snahu a píli, problémy jsou od toho, aby se řešily, ne aby se před nimi unikalo rozvodem. Držím palce (F)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (8.9.2013, 13:30)
Je třeba si sednout a pořádně si promluvit- vyříkat si věci, které v sobě tutláte ...jak on tak vy.Jen tím, že spolu budete vše probírat a vše spolu řešit, bude vztah v pohodě. Je třeba lecos překousnout , ale rozhodně NE se obětovat někomu kdo nemá zájem .
Jak ale píšete nějaký zájem byl ...proč se manžela nezeptáte narovinu co mu vadí nebo co by chtěl jinak a co se Vám nelíbí to zase mu řekněte vy. Jen tím, že se odstěhujete nic nevyřešíte- lidé kteří spolu nekomunikují - se stále jen vzdalují od sebe. Věřte vím co říkám - mám za sebou mnohaleté manželství a vždy nebylo jen nej.... ale tím, že jsme si uměli věci ujasnit vztah vydržel .Přeji jen to nej..... a řešte to -nemlčte. (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Celkem: 22 (zobrazuje se 21-22)<< předchozí 1, 2