Máme před soudem, svěření dětí do péče.
Konečně jsem se rozhoupala, loni v červnu jsem podala navrh na svěření děti do péče a to samé i manžel. Mám strach o děti, manžel mi stále háže klacky pod nohy a všude ze mě dělá tu špatnou a nehorázně lže. Mám strach že přijdu o děti.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Radka M. (anenat) ID 358304 (8.2.2014, 16:32)
Ani nevíte jak Vám rozumím, máme toto v rodině už 9 let. (N) (N) (N) (N). Chce to vydržet a nehroutit se. Je to velice těžké, já vím. Policajt , nepolicajt, je to magor, mstí se přes děti, ví co je pro každou mámu to nejcitlivější ,tak na to útočí !!!!!! Některý ti chlapi jsou fakt ubožáci. Skočte si na OSPOD, a oznamte to tam, nechte udělat zápis. Řekněte tam, jak se manžel k Vám chová. Alespoň budete mít něco k soudu .

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (6.2.2014, 13:40)
nic se nebojte, oni to zkouší, všechno co o vás naplive by musel dokázat že je to pravda a že se oděti nestaráte, což mu neprojde, snaží se vás vystresovat a zastrašit, nedejte se, jo a jen tak naokraj ty bláboly co vám píše ta paní dole neberte vážně, už jsem takových zplácanin od ní četla víc, asi by potřebovala psychiatra (Y)

ODPOVĚDĚT
Radka M. (anenat) ID 358304 (8.2.2014, 16:39)
Ať čtu jak čtu, paní milu.m. dole jsem vůbec nepochopila, co to plácá, :-o :-o :-o :-o Je úplně mimo ....... To snad ani nečtěte !

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (8.2.2014, 19:10)
jo jo paní takto přispívá ve vícero diskuzích, samé bludy, asi to píše z uzavřeného oddělení no ,-)

ODPOVĚDĚT
Nikol B. (kulisek22) ID 31545, mimibazar.cz/kulisek22 (6.2.2014, 12:48)
Manžel si je 100% jistý že děti dostane do péče, i když si nedovedu představit jak se o ně bude starat když dělá od rána do večera. Hlavně se zajímá o syna protože maličké je 1 a pul roku a to už by bylo asi na něj moc. Pořad se ohání tím, že je to policajt a že má známosti a že všichni uvěří jemu, nebylo by to poprvé co dostal co chtěl. Stále bydlíme v jednom domě, loni jsem si zařídíla bydlení v městě idkud jsem se odstěhovala za manželem, ale podle noveho zákona co začal platil letos se odstěhovat nemužu pokud mi to manžel nedovolí, což nedovolí. Tak si hledám bydlení tady dokud soud nerozhodne, prý to muže trvat i pul roku. Mám strach o syna pořad si ho stahuje na svou stranu a vykládá mu o mě buh ví co, také si ho pěkně kupuje.

ODPOVĚDĚT
Aneta M. (Anett30) ID 499663 (6.2.2014, 14:27)
když to čtu, tak úplně vidím moji tehdejší situaci. Manžel by musel opustit práci, aby se o děti mohl starat, což někteří neudělají, chce jen škodit. Nesmíte se nechat rozhodit, je to těžké, věnujte se jen dětem a jeho si nevšímejte, musíte být teď silná a ne skončit na práškách, to by pak mohl děti dostat on. Měla jsem to horší v tom, že jame bydlelina vesnici, kde jsem byla nová, tudíž přistěhovalkyně a všichni stáli za chlapem, tedy kromě lidí, kteří na vlastní oči viděli, že opravdu je psychopat, teda v té době byl. Jezdil i na sociálku mě pomlouvat, moji mamince navykládal všechno možné a ona nakonec řekla, že bude lepší když děti zůstanou jemu, řekla to i soc.pracovnici, byl to boj, šílený, ještě teď mě je z toho zle....Ale jednou jsem šla za sociální pracovnivi se opět poradit, samozřejmě ten můj tam byl pár minut přede mnou, aby zase něco naházel, ale ona mě viděla s dcerkou, v té době

ODPOVĚDĚT
Aneta M. (Anett30) ID 499663 (6.2.2014, 14:31)
také měla rok a půl, jak si sní povídám, pozorovala moje chování, já se nepřetvařovala, prostě sem se k ní chovala, jak je to pro mě běžné.Nakonec stejně říkala, že ji slíbil, že do práce nepůjde a stejně šel, takže nepřipadá v úvahu aby se o ně starala babička. Bylo to hrozný období,nejvíc se to podepsalo na synovi. Měli jsme též střídavou péči než bude soud, nemohli jsme být pod jednou střechou,každý den strach o děti, jestli vůbec mě je předá, no příšerný, nadávky, výhružky, málem jsem se zhroutila

ODPOVĚDĚT
Aneta M. (Anett30) ID 499663 (6.2.2014, 14:32)
a dcerka není věku kdy se takhle malé děti svěřují otci

ODPOVĚDĚT
Martina B. (majulinek) ID 308258 (6.2.2014, 11:18)
Můj bývalý taky vyhrožoval, očerňoval mě všude možně... Nedejte se zastrašit a ukažte mu, že se nebojíte !!! Jsou to zbabělci a tupounové, co tohle dokáží. Buďte silná, ulehčíte to i dětem, když uvidí, že vás jen tak něco neporazí (F)

ODPOVĚDĚT
Radka M. (anenat) ID 358304 (8.2.2014, 16:39)
(Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (6.2.2014, 10:13)
Nebojte se...taky jsem byla vyklepaná, můj bývalý taky prskal, že si je vysoudí k sobě (cha cha s jeho způsobem života) ale soc. pracovnice z OPD mě celou dobu uklidňovala, že soud svěří děti otci jen ve výjimečných případech, kdy matka se o ně např. nestará, nebo je alkoholička nebo nemá vůbec kde bydlet...pokud se Vás to netýká, myslím, že se nemáte čeho bát, držím palce (hello)

ODPOVĚDĚT