VALENTINKA MÁ DNES 11.MĚSÍCŮ:-))
A ZA MĚSÍC 1.OPRAVDOVÉ NAROZENINY:O))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Kateřina S. (anyka.cz) ID 40772, mimibazar.cz/anykacz (3.5.2008, 23:24)
|:o) |:o) Holky jak se těšíte ? My se nemůžem dočkat ;-) (^) (^) to budete holky skoro slavit spolu s Anetkou co :-$ :-$ my už za 23 dní !! |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (4.5.2008, 8:48)
už se těšíme,ale i tak je mi z toho tak trošku smutno,že už Valinka tak rychle vyrostla :'(Už máte dárek???Co budete kupovat???Já chci Valince kočárek,ale ještě uvidíme (F) (F) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina S. (anyka.cz) ID 40772, mimibazar.cz/anykacz (18.5.2008, 16:39)
(hello) Ahojky holčiny (X) (X) Hani mě to také přijde tak nějak líto :'( občas přemýšlím o dalším (child7) mimi ;-) ale naštěstí si to zase brzy rozmyslím... ;-) Já koupila takový ten umělý kočárek a kolečko na písek... a už vůbec nevím co *-) *-) *-) na odstrkovadlo jsme ještě malé *-) posíláme (L) (L) (L) (flower)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (1.5.2008, 20:40)
Gratulujeme k dnešním 11 měsícům,už jsi velká (X), už se určitě chystají dárečky k Tvým prvním narozeninkám (balicek). Pa Valentinko (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (1.5.2008, 21:47)
IRČO MOC DĚKUJEME ZA KOMENTÁŘÍK. (F) (F) (L) (L)JEN TO OPRAVDU STRAŠNĚ UTÍKÁ. :'( (F) (F) (F) (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (1.5.2008, 18:21)
Miláčku, všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka a už se blížíš stejně jako Máťa do finiše k prvnímu roku (^) (^), ale na jednu stranu je mi z toho tak nějak smutno, jak to tak rychle uteklo :'( (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (1.5.2008, 18:58)
JÍŤO,VŠAK MĚ TAKY :'( :'( :'( (child12) (child12) (child12).UŽ TO NEJSOU MIMINKA,ALE MALÝ LUMPÍCI. ;-)DNES JSME BYLI CELÝ DEN VENKU.BYLO DOCELA HEZKY.VALENTINA LEZLA PO ZAHRADĚ A TRHALA NO SPÍŠ ŠKUBALA (F) (F) (F)NIC Z NICH TEDA NEZBYLO.UDĚLALA Z NICH TRHANEC (smich) (smich) (smich) (smich).CO VY.JSI POLÍBENÁ POD TŘEŠNÍ???? (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)A CO JINAK???JAK ŽIJETE???CO MÁŤULKA A VELCÍ KLUCI (child5) (Z) (Z)??? (hello) (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L)POSÍLÁME (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Jitka F. (jitkafaiglova) ID 52808, mimibazar.cz/jitkafaiglova (2.5.2008, 8:03)
AHOJÍK HANI A ZBYTEK RODINKY (pusa) (pusa), MY BYLI VČERA NA VÝLETĚ, TÁŤKA NÁS VYVEZ, MÍSTO EUROPAMOBLU OTEVŘELI NOVEJ OBCHOĎÁK TAKY S NÁBYTKEM A DOPLŃKAMA, TAK JSME SE TAM JELI PODÍVAT. KOUPILA JSEM TAM MATÝSKOVI K NAROZKÁM HOUPACÍHO KONĚ ZA SUPR CENU, BUDE NA NĚJ JEŠTĚ MALEJ, ALE ON DOROSTE. ;-) ;-) PAK JSME BYLI JEŠTĚ V METROPOLI..ALE TO UŽ JSME JEN PROLÍTLI, TO UŽ BYL NA MANŽU NADLIDSKEJ VÝKON ;-) ;-) ;-), TAKŽE PÁR DROBNOSTÍ A DOMŮ...JINAK SE MÁME CELKEM FAJN...MÁ´TA MÁ TEDA TROCHU RÝMU, ALE ROSTOU MU ZUBY, TAK JESTLI TO JE K TOMU, JINAK OK...VELKÝ KLUCI TAKY V POHO...TY MAJÍ PRÁZNDINY, TAKŽE SE DNESKA VÁLÍ DOMA :-) MANŽÍLEK CHRNÍ PO NOČNÍ...MÁŤA JE NA 5 MIN V POKOJÍKU U MÁRY..TAK MÁM CHVÍLI ČASÍK... CO VAL, UŽ CHODÍTE? MÁTA RYCHLE KOLEM NÁBYTKU, UŽ STOJÍ I BEZ DRŽENÍ, ALE ZATÍM NE...ALE JE TO JEDNO, VŽDYŤ JSME SE O TOM BAVILY..AŽ BUDOU CHTÍT, TAK ZAČNOU...MĚ STAČÍ UŽ TOHLE ;-) ;-), ŽE VŠUDE LEZE ŠÍLENOU RYCHLOSTÍ, NIC PŘED TÍM NEZŮSTANE NA SVÝM MÍSTĚ..VŠECHNO RASÍ, SUNDAVÁ, SCHAZUJE 8o| 8o| :-D :-D JINAK, KDYŽ JE HEZKY, TAK JSEM DOMA TAKY MINIMÁLNĚ, POŘÁD JSME VENKU, UŽÍVÁME SLUNÍČKO (child1) (child1) (child1)SKYPE UŽ NÁM JDE....TAK SI BUDEME MOC ZASE ZAVOLAT (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT