JERRY
17.7. NÁS OPUSTIL NÁŠ MILOVANÝ PEJSEK, VŠICHNI SE S TÍM NEMŮŽEME SMÍŘIT, ŽE NÁS NA VŽDY OPUSTIL....................
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 12 komentářů
VLADKA P. (BOBRIK1) ID 42341, mimibazar.cz/bobrik1 (4.8.2008, 12:33)
DOBRÝ DEN MÍŠO MOC DĚKUJEME ZA PŘÁNÍČKO DOMČA MĚLA RADOST SVÁTEK SI UŽÍVÁ SE ZMRZLINKOU A VEČER MÁ K VEČEŘI LIVANEČKY S OVOCEM A ZMRZLINKOU :-) VAŠEHO PEJSKA JE MI MOCLÍTO VÍM CO PROŽÍVÁTE 24.8. TO TED BUDE ROK CO JSME PŘIŠLI O NAŠÍ KELINKU A STÁLE MÁM BOLEST V SRDÍČKU VELIKOU. :'( :'( JEDINÁ RADA JE NOVÉ ŠTĚNÁTKO. (&) JÁ JSEM ALE ODOLALA NÁTLAKU PROTOŽE MÁM ŠPATNÉ KOLENO PŘED ROKEM JSEM BYLA NA OPERACI A NĚJAK SE TO NEPOVEDLO A V ČERVNU JSEM MĚLA MÍT DALŠÍ OPERACI JENŽE MĚ POSLALI ZA 3 DNY DOMŮ A TED PŘED 14 DNY MI ZJISTILI ŽE MÁM PŘEŽÍZNUTÝ NERV A PROTO MI TO DĚLÁ NEPLECHU MÁM STRAŠNOU REHABKU A LÉKY PO KTERÝCH JSEM JAK NA VODĚ A DOUFÁM ŽE TO BUDE LEPŠÍ PROGNOZÁ NA 0 +o( A JÁ NERVY V HÁJI A PROTO SI NA ŠTĚNÁTKO NETROUFNU ANI NÁHODOU 8-| SNAD MI TO BRZO OPRAVÍ ABYCH BYLA SCHOPNA POHYBU A NAŠE DĚTI NAŠLI POD STROMEČKEM NOVOU KELINKU.KOUKNĚTE DO ALBÍČKA JE JAKO POSLEDNÍ FOTEČKA A JE TO ÚPLNĚ STEJNÝ (&) JAKO TEN VÁŠ.JESTLI VÁS MŮŽU POPROSIT KOLIK MU BYLO A CO SE STALO ŽE VÁS OPUSTIL.DRŽÍME PALEČKY A DRŽTE SE MI NAŠÍ KELINCE DENNĚ SVÍTÍME SVÍČKU JE TO PSYCHO ALE DĚTEM TO POMÁHÁ TŘEBA JE TO ŠPATNĚ ALE ALESPON NA NÍ MYSLÍ A HODNĚ O NÍ POVÍDAME.URČITĚ MI ZASE NAPIŠTE (L) (L) (L) VLADKA

ODPOVĚDĚT
Pavlína D. (Knota) ID 44598, mimibazar.cz/knota (3.8.2008, 13:47)
Ježíš,už mám slzu na krajíčku a to jsem obvykle studený čumák. :'( :'( :'( Přeji Vám, ať to co nejdřív přebolí. Taky jsem před osmi roky přišla o svýho prvního pejska tedy vlastně o čubinku bígla. Zrovna teď doma řešíme jestli pořídit trpasličího pudlíka apricota (chce dcera) a nebo jack rusella (chci já). Bez pejska prostě není rodina celá. (pes) (pes) (pes)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Mischenka) ID 91446, mimibazar.cz/mischenka (3.8.2008, 16:36)
Pavlo moc díky (L) (L) (L). Už jsem se s tím celkem smířila :'( ikdyž mi stále chybí. Taky si dchceme dalšího (&) pořídit, ale asi až za rok. Rozhodli jsme se pro Retrívra aby mohl být na zahradě :-) :-). Pudlové jsou úžasní, takoví mazlíci a cirkusáci. Tu druhou rasu co píšete neznám *-) , když ono jich je tolik a nějak strácím přehled ;-). Přeju hodně štěstí při víběru a když nebudete vědět kterého tak pořiďte oba (pes) (pes) ;-) ;-) A jak píšete rodinu bez (&) si nedovedu představit (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina K. (MARŤASEK) ID 120231 (2.8.2008, 18:41)
MY JSME SI ZAŽILY TO SAMÉ PŘED ROKEM,TAKY JSME HO MĚLI 14LET-RASA:LHASA APSO (&)ČASEM TO PŘEBOLÍ,PAK ZŮSTANOU KRÁSNÉ VZPOMÍNKY..... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Mischenka) ID 91446, mimibazar.cz/mischenka (2.8.2008, 21:05)
DÍKY MARTI (L) (L) (L) (L) UŽ SE S TÍM POMALU SROVNÁVÁM :-| SICE OBČAS HO CHCI TŘEBA DÁT VEČER VYVENČIT, ALE PAK SI TO UVĚDOMÝM :'( JE TO TĚŽKÉ KDYŽ HO ČLOVĚK MÁ TAK DLOUHO ŽE +o(, ČASEM SI CHCEME POŘÍDIT NOVÉHO (&) ALE SPÍŠ NA ZAHRÁDKU ABY HLÍDAL DOMEČEK :-) :-) DÍKY ZA PODPORU (K) (K) (K) A CO MALÁ JAK JÍ JE *-) [A] [A]

ODPOVĚDĚT
Martina K. (MARŤASEK) ID 120231 (2.8.2008, 21:09)
malé je teď fajn (child9)moc díky za optání (F) (K) (F)
dávám ji teď každý večer antibiotika,aby se zánět nevracel a ve středu nastupujem do nemocnice a pak se uvidí.....
(hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Magda Chalupová (Angelajda) ID 108436, mimibazar.cz/angelajda (19.7.2008, 21:26)
:-( :-( :-( MICHALKO TO JE SMUTNÁ ZÁLEŽITOST, TAKY MÁME (pes)
TAK SI TO DOVEDU PŘEDSTAVIT, MYSLÍM NA VÁS (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Mischenka) ID 91446, mimibazar.cz/mischenka (20.7.2008, 9:14)
MAGDI MOC DĚKUJEME (L) (L) UŽ SE S TÍM POMALU SMIŘUJI, ALE JE TO HODNĚ TĚŽKÉ :'( MĚLI JSME HO 14 LET (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (cateryna) ID 92523 (18.7.2008, 18:36)
:'( :'( :'( :'( :'( :'(MOOOOOOC JE NÁM TO LÍTO, ANI NEVÍM CO NAPSAT, TAKY MÁME (&)KTERÉHO MOC MILUJEME (L) (L) (L)ZÍTRA BUDE MÍT 3 ROČKY A NEVÍM SI PŘEDSTAVIT AŽ NEBUDE :'( :'( :'( :'( POSÍLÁME (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela H. (Mischenka) ID 91446, mimibazar.cz/mischenka (19.7.2008, 13:23)
MARTI MOC DĚKUJEME (L) (L) (L)NEJVÍC SE S TÍM NEMOHU SMÍŘIT JÁ :'( UŽ DRUHOU NOC NESPÍM A SKORO POŘÁD (child12) . VÍM , ŽE BYL STARÝ , ALE KDYŽ JE NĚKDO TAK DLOUHO ČLENEM RODINY :-$ TAK SE S NÍM TĚŽKO LOUČÍ :-S JISTĚ SI DO BUDOUCNA POŘÍDÍME (&) NOVÉHO (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (cateryna) ID 92523 (19.7.2008, 15:46)
JÁ TO ÚPLNĚ CHÁPU, NÁŠ BEN JE TAKY ČLEN RODINY A MOC SE TOHO BOJÍM :'( :'( :'(MÁME DOMEČEK, ALE BENEČEK BYDLÍ S NÁMA DOMA, VENKU JE JEN KDYŽ JE HEZKY :-) TAK MÍŠO PŘEJU HEZKÝ DEN (child1) (child1) (child1)A UŽ JEN AŤ SE VAŠÍ RODINCE VE VŠEM DAŘÍ (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (activa) ID 9064, mimibazar.cz/activa (18.7.2008, 9:53)
To je mi líto :-(
Copak se mu stalo???!!!

ODPOVĚDĚT