Staré město Rhodos
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 30 komentářů
Mirka M. (Madík) ID 48205, mimibazar.cz/madik (2.10.2008, 14:37)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) nádhera Evi, bylo tam náramně i nám....... (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (3.10.2008, 14:04)
že jo, já viděla vaše fotky a zavzpomínala jsem ;-) ;-) :-S :-S :-S

ODPOVĚDĚT
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (1.10.2008, 21:42)
Máte moc hezké fotky. Byli jsme před 3 lety taky a vzpomínám na to moc ráda, byla to moc pěkná dovča a Rhodos je opravdu nádherný. Byli jsme ještě bez prcka a strašně si to užili, prohlédli vše co šlo atd. Jen mě to zaujalo, neb zítra nám tam letí prcek s babi a dědou :-) Četla jsem i ostatní komentáře, hlavně o počasí a snad to bude ok. My tehdy byli od 2.9. a bylo to fakt vražedné vedro. Manžel moc slunce nemusí, ten trochu trpěl, ale přežil :-) Mějte se hezky.

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (3.10.2008, 14:13)
Šári, díky moc za pochvalu, tak už jste sami bez prcka???? Jaké tam mají počasí??? My chytli tu studenější vlnu, byli jsme tam od 19/9-26/9 a týden před námi bylo ještě horko ;-) ;-) ;-)Ale bylo tam pěkně příjemně, hlavně pro babi, dědu, tatínka a Elišku to bylo fajn, já snesu i větší teplíčko.... ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (12.11.2008, 23:38)
Omlouvám se za pozdní odpověď. jak už jsem Vám teď psala jinde, měli tam super teplíčko, pořád kolem 30st a na slunku ještě více. Chytli nejlepší počasí v celé Evropě. Pořád jsme to sledovali a přáli jim to. My jsme doma makali na novém pokojíčku, ale bylo to fajn. Naplánovali jsme si odměnu- před pár dny jsme se jen s manželem vrátili z Paříže a teď pro změnu jedeme v sobotu už na lyže na ledovec. Manžel fakt to slunko nemusí a když se o prcka perou babičky, tak my můžeme moře vynechat a užívat si zase takhle :-)
Šárka

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (13.11.2008, 17:10)
Šári, tak to měli opravdu teplou vlnu (Y) (Y) a vy jste si alespoň mohli v klidu tvořit (Y)... manžel také nesnáší slunce :-S a taky spíš radši jezdí na zimní dovolenou na lyže... tak to se budete mít krásně na ledovci, závidím Vám, hned bych jela, když už je tady tak ošklivě, tak ty hory mě táák lákaj, chcem také letos v lednu někam vyrazitˇ,jezdili jsme do Obertrauenu, ale naposled jsme tam byli ještě,když jsme neměli Elišku a ubytování bylo spíš pro bezdětné .. tak uvidíme co vymslíme, vloni jsme byli s ELís na Zadově v hotelu, super (Y) (Y) (Y) (Y) akorát nebylo moc sněhu, a předloni v Kašperských Horách v penzionu, tam jsme měli i babičku, takže jsme si mohli vpohodě zalyžovat (Y) (Y) (Y).. tak krásnou zimní dovolenou (Y) (Y) (Y) a užívejte (Y)

ODPOVĚDĚT
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (13.11.2008, 21:22)
Tak koukám, že jezdíme stejné lokality :-D Akorát tyto většinou v létě :-) Kašperky miluju, měli jsme kousek chalupu a jezdila jsem tam od 5ti let ;-) A Zadov to letos vyhrál na letní dovču, byly jsme 3 rodiny s prckama a bylo to fajn. Tam se dá dobře vejletit :-)
Lyže si snad užijeme, jedeme zase bez Šimona, toho chci postavit tak příští zimu až mu bude 3,5. Teď by to byl ještě boj a ty babičky se tak rády starají :-) Tak se mějte v těch Klatovech fajně :-)Snad se tady to počasí taky umoudří ;-)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (13.11.2008, 21:40)
Šári, tak to joo, tak to máme podobné vejletění (Y) (Y) (Y)... tak to si lyže užijete na max. když jedete bez Šimůnka... a ty babičky hodné, to se máte (Y)..My byli poprvé s Eli na lyžích loni, to jí byly 2 roky, půjčili jsme jí v půjčovně lyžičky a jezdila v pluhu mezi našima nohama, byla to sranda, jela tak i na vleku a hrozně se jí to líbilo, tak to zkusíme letos znovu, jestli jí to zas chytne, ale to víte, znáte děti, jednou tak a pak zas onak....ale v těch 3,5 letech to už asi půjde, malé budou letos v prosinci 3, tak se necháme překvapit.....tak krásnou dovču plnou romantiky (pusa)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (13.11.2008, 23:09)
No já o tom přemýšlela, ale jsem tak trochu z oboru a ve 2 letech je to ještě celkem málo. To dítě je rádo, že vůbec na tom sněhu nějak jde ;-) Ale každé děcko je jiné. U nás je to možná pohodlnost. Stejně máme v plánu, že ho svěříme školičce, tam si s ním poradí a vezmeme si ho až když s námi sjede kopec. Nechci ho to učit já a vztekat se u toho a hlavně ho to naučím špatně a pak se mu to bude špatně přeučovat. Znám to u sebe. Já na sjezdovkách začala pořádně asi kolem 24, nepočítám ty školní výcviky a pak jsem šla teprve studovat FTVS a koukala jak blázen. Vše co jsem měla zažité najednou padlo, bylo to strašný :-@ A stejně jsem jela ukázkově jen při zápočtech, dneska jsem líná a po sněhu se kloužu. Teda když to není rozrochněné, to už je pak o zlomeninu *-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (14.11.2008, 20:42)
Šári,máte pravdu, že nejlepší je, když se to děcka naučí v té školičce, chceme jí tam dát také příští rok, až jí budou tak 4 roky a víc....teď zatím jen zkoušíme kontakt s lyžičkama a se sněhem a aby pak neměla strach sjíždět z kopce, není to žádné učení, je to jen takové lážo-plážo, debůžo a hlavně, když to Elišku moc bavilo jezdit ,tak nebylo co řešit... ale ty záda mamčy a tatkovo,museli jsme se střídat....uvidíme letos, jestli bude chtít, když néé, neva, necháme to až na školičku... teď je to jen zábava, tam začně škola a to nevím,jestli Eli bude chtít, ona je takovej parez 8o| a když má něco dělat, tak zrovna nééé :-@ :-@ :-@.... já také nejsem super jezdec, ale děsně mě to ba...a o tom to jeéé, žádné velké sjezdy, také jsem začala pořádně až téměř ve 20 letech,nemluvě o těch školních výcvikách, hodně mě naučil manžel...mějte se moc fajn a lyžování zdar (snehulak)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (19.11.2008, 22:22)
No tak jsme přijeli včera v noci, bylo to super :-)Počasí nám vyšlo naprosto přepychově, azuro, málo lidí :-$ Už jsme si to zase zamluvili na příští rok, ale my chceme další mimi, tak asi až ten další rok. Dneska jsem uklízela věci na lyže a Šimik si vzal mé lyžařské brýle a stále je měl na očích a říkal že lyžuje :-D Byla to sranda, neb měl jen punčoškya tričko a na očích ty obrovské brýle :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (20.11.2008, 13:08)
jééé, tak to jste se měli, to je dobře, tak to bych nečekala, takové super počasí (Y) (Y) (Y) (Y)... a Šimík musel být opravdu srandovní v těch obrovských brýlích (H) (Y) (Y) (Y) (Y)... Elí mě také překvapuje svýma modýlkama...je s nima sranda :-D :-D :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (20.11.2008, 22:51)
No dneska je ještě vytáhl znova a jel s nima k babičce. Děda měl narozky, tak mu v nich šel pomalu i popřát :-D Nechtěl je vůbec sundat :-)
To počasí bylo vážně pěkné, tady je mi zima 8-|tam mi toa ani tak nepřišlo. Ale taky už jsme tam zažili 20 pod nulou a vítr, to bylo hrozný 8-|

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (20.11.2008, 23:12)
tak to ho budete muset letos vytáhnout s brejlema na kopec ;-) (H)...tady u nás je také pěkná zima a fujavice (zima) (zima) (zima) (zima) (hello)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (20.11.2008, 23:31)
No tady je to naprostý hnus. Byli jsme dneska na hřbitově, tam je úplná spoušť :-o 8-|
Uvidíme, kam letos zavítáme na lyže, ale jsme z Čech otrávení, je to předražené a služby tomu absolutně neodpovídají (6) :-@

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (21.11.2008, 21:20)
tady je také (N) (destnik) (destnik) (destnik) (zima) (zima) (zima) a snížek nikde :'(.. Eliška ho pořád vyhlíží ;-) ;-) ;-)... lyžovačka v Čechách není opravdu levná záležitost, nehledě na úroveň sjezdovek vůči ceně...ale my teď s Elí stejně jezdíme lážo-plážo, takže téď to nějak neřeší, ale když jsme jezdili sami, tak jsme jeli radši vždycky za hranice (Rakousko, Francie, to bylo polyžováníčko, bez front a ten výběr sjezdu (Y) (Y) (Y))) ale kde ty zlaté lyžařské časy jsou :'( :'( :'(...tak snad, až Eli povyroste :-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (21.11.2008, 21:43)
No my v Čechách střídáme vše možné, záleží jakou máme náladu, tak tam vyrazíme. Ale spíše jezdíme vždy na otočku v týdnu, o víkendu je to totál zabité. V březnu jsme takhle jezdili vždy ve středu do Špindlu a bylo to fajn. Liberec byl špatný na sníh, ale ještě jezdíme do Pece-mám tam spolužáky z fakulty, tak je aspoň vidím. Taky jak jsem v tom lyžařském oddíle, tak máme chalupu v Rokytnici, takže tam občas zavítáme taky. Ale tam se dá dojet jen na lyžích, výjezd jedna cesta skůtrem nahoru je 600Kč, to je zlodějina :-@ (6)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Markéta K. (marketa800) ID 107787, mimibazar.cz/marketa800 (1.10.2008, 18:59)
Tak to my neviděli ani jednu památku :-(bylo hrozný vedro na procházku :'(,ale co si stěžuju,vedro jsem chtěla ;-)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (1.10.2008, 19:13)
Markétko, já chtěla také vedro a nebylo a zas byla památka, tak vono si nevybereš, stejně jsem celou dobu už přemejšlela nad moříčkem a koupáníčkem, jenže manža byl děsně nadšenej, tak víš, co ;-) :-) :-) :-) :-) :-) co bych pro jeho krásný oči neudělala a měli jsme s sebou babi s dědou, tak i pro ně to byl zážitek, nemají rádi ležení na pláži ;-)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (marketa800) ID 107787, mimibazar.cz/marketa800 (1.10.2008, 19:20)
Ono to ani nejde válet se každý den u vody (child2),a ty oči manžílka musím okouknout :-o ;-)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (1.10.2008, 19:33)
:-D :-D :-D to je fakt, jenže když my tam byli jen na 8 dní a z toho 3 dny bez mozolu, tak jsem tak byla natěšená na to moříčku ;-) ;-) ;-) ;-)....... jestli chceš, pošlu ti detail očí manžílka, jestli žádnou nenajdeš,jsou totiž dost pidi a nedají se zvětšit, víš ;-) ;-) ;-) ;-) hele a ty mi pošli toho tvýho :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D a dyť ty taky uděláš, co mu na očích vidíš, že joooo, viď ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (marketa800) ID 107787, mimibazar.cz/marketa800 (1.10.2008, 19:36)
Ani nééé ;-)já mu totiž na očích nic nevidím víš ;-),mám dnes v plánu vložit taky nějaký (P) (P) (P)tak můžeš kouknout jak vypadá Martin,ale on se nerad fotí tak moc (P) (P)nemám :-(

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (1.10.2008, 19:39)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D tak to máš dobrý, když nic nevidíš, nic nemusíš :-D :-D... tak už se těším na (P) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) (hello).... díky moc za krásné komentíky, Markétko (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Markéta K. (marketa800) ID 107787, mimibazar.cz/marketa800 (1.10.2008, 19:41)
Evičko nemáš za co,nenutím se do toho,fakt jsem se těšila (radost) (radost)až se budu moc pokochat,tak ještě vlož tu podzimní výzdobu jo?? :-$ (hello) (hello)jdu se věnovat (Z) (child6)už vidím Martinovi na očích něco fuj :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (1.10.2008, 19:48)
:-D :-D :-D :-D jo, jo s těma očima :-D :-D já už vidím v Mírovo očích nějaké čertíky :-@ (6) :-D :-D :-D

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (1.10.2008, 19:47)
Markétko, běž, běž, já jdu také...jsem ráda, že se ti to líbí, mám velkou radost (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)... tu výzdobu ještě nemám :-S , to jsem co? ale už mám koupené 2 vřesy, nějaké dekory a můj taťka mi přivezl 2 obrovské dýně, tak se těším ^o) snad zítra se do toho pustím, ale máme dopol. lítání a odpol tanečky, tak nevím, nevím *-)... ale pořád koukám na tu tvojí výzdobu, moc se mi líbí a vždycky mi to připomene, že se do toho musím pustit ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) pa pa pozdravuj doma, EE

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Alžběta S. (stestidlo) ID 146305 (1.10.2008, 13:11)
Těch holubu jak v Polsku na náměstí (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (1.10.2008, 13:30)
jo,jo, přesně tak, nebo ve Francii,vono teda mezi námi u nás na náměstí jich je taky dost :-D :-D :-D :-D :-D ale nejsou tak ochočený ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Ilona A. (wiky-) ID 116787, mimibazar.cz/wiky- (1.10.2008, 11:30)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) muselo to tam být nádherný (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
(hello) (hello) (hello) (hello) (child8)

ODPOVĚDĚT
Eva A. (Eleonora) ID 14511, mimibazar.cz/eleonora1 (1.10.2008, 12:52)
moc (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT