..další stromek na export-o)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Petra H. (Alex07) ID 105840, mimibazar.cz/alex07 (16.1.2009, 10:33)
Milá Pavli, vaše výtvory jsou naprosto skvělé. Mohla bych být tak drzá a poprosit vás o postup na stromeček, i když už je po svátcích, ráda bych se pokusila stihnout alespoň jeden do dalších vánoc. Jsou fakt nádherné (clamp) (clamp) (clamp) Tím byste se fakt mohla živit. :-) :-) :-) Moc vám dopředu děkuji a přeji krásný den. Petra a Alex (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavlína Stran. (stranpa) ID 31828, mimibazar.cz/stranpa (16.1.2009, 13:57)
Péťo,díky za milá slůvka (L) (L) stromečky jsou celkem rychlá záležitost,jak zkusíte jeden,tak uvidíte,že je to celkem hračka a budete motat a motat a loudit po ulici Zlatý stránky :-D Je to točité pletení,nekde je tu také popsané,honem nevím..když mrknete na pletení z papíru tady na MMB,tak postupy na věneček tu jsou také,udělala jsem si kužel z tvrdého papíru a začla u špičky stromečeku..jak popisují v návodu,hvězdici ze 3 ruliček,k ni přilepit 4tou,a jedu..ob 2 ruličky...když mám základ špičky,dám si do ní špičku kužele,do kužele nasypu kilo mandarinek :-D to aby mi to aspon trošku drželo...pokud budete plést poprvé,bylo by lepší,aby vám ten kužel nekdo držel a nejezdilo to..a oplétám smerem nahoru...je to pochopitelné? Asi ne ;-) klidne Vám nafotím i postup..ale ted jsem nejak v čas.tísni,ale do Vánoc bych to zvládla ;-)

ODPOVĚDĚT
Petra H. (Alex07) ID 105840, mimibazar.cz/alex07 (16.1.2009, 19:44)
no to je super, pokusím se vyhledat návod a když budete mít volněji, tak prosím prosím o fotečky. :-p :-p doufám, že se v tom nezamotám 8-| 8-| 8-| ;-) děkuji mooooc. (hello)

ODPOVĚDĚT