Leonko...
...babička nám konečně dopletla tu "copánkovou", ale nesedí mi tak hezky, jako tobě
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Dana K. (šašimaška) ID 46567, mimibazar.cz/sasimaska (8.2.2009, 16:57)
jŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ, tak s těma culíkama jsi nás trumfla |:o) |:o) |:o) a máš i návleky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp). Sedí ti hezky, jen my nemáme lem na čepici, proto ti možná připadá jiná :-) :-) :-). Taky u vás bylo včera překrásně, že? Leonka se ptá, co to nese Sabinka za dárek? Já *-) a :-o, že to je ale kabelka ne dárek, co? (F) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jana H. (holmark) ID 180036, mimibazar.cz/holmark (8.2.2009, 20:32)
PS: no dyť, nějak si ty vlásky vynahradit musíme, neeeee? (H) (H) (H)

ODPOVĚDĚT
Jana H. (holmark) ID 180036, mimibazar.cz/holmark (8.2.2009, 20:30)
Kruciš kruciš, Dani, teď se dívám a máš recht, to bude tím lemem. Nebo i tím, že je malilinko větší, než by mohla. Já mamině dala vytisknutou fotku Leonky s čepinou a o víc jsem se nestarala... No párat to babičku nenechám ;-) ;-) ;-)
Jo jo, já Bibi nachystala hnědou manšestrákovou taky do ruky, ale ona mi prostě u dveří řekla NECE (dost často se ještě vyjadřuje ve 3. osobě), šla do pokojíčku a vzala si todlencto. No, moc mě nenadchla, ale nepostradatelný bublifuk, malinkatou panenku a navlíkací hodinky prostě v něčem nosit musí, že :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Dana K. (šašimaška) ID 46567, mimibazar.cz/sasimaska (9.2.2009, 13:48)
Bibi, tak malé říkáte? :-) :-) :-) To je dobrý (Y) (Y) (Y). Párat ji nenechej, aby ti ještě něco příště upletla, to jen já jsem v rodině za výmyslo a pokud to není tak jak mám vysněno, tak je reklamace, ale naše babi se tím baví a nic jiného nedělá, takže to mám lehčí ;-) ;-) ;-) ;-). My nosíme jen kapesníky (má teď rýmu) a rtěnku jo a žvýkačky, ale taky dnes vytáhla kabelku :-) :-) :-) :-). Náhodou má Sabinka přehled, celý modýlek tou kabelkou rozzářila, tak ji mámo nech, ona ví jak nato (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L).

ODPOVĚDĚT
Monika R. (dadlinka) ID 77418, mimibazar.cz/dadlinka (8.2.2009, 16:52)
Kočičko,moc ti sluší,já nejprv myslela,že to jsou vlásky [A] [A] [A] [A] [A]

ODPOVĚDĚT
Jana H. (holmark) ID 180036, mimibazar.cz/holmark (8.2.2009, 20:25)
No Moni, vy snad sledujete některé moje komentáře, nebo nás znáte :-D :-D :-D Sabinka má 2 roky a jsem ráda, že už jí alespoň mají na čem držet sponečky. To jsem z Vašeho komentáře hned o metr povyrostla (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT