Moje láska :o)....moje první litinová forma :o))))
Ale potřebovala bych radu ....mám ještě jednu trošku jinou,ale ta není tak nádherná a přemýšlím jestli by nešla natřít nebo nastříkat :o)...nemáte s tím prosím některá zkušenost ????? Moc děkuji Hanka
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Eva D. (dosedelka) ID 611384 (14.12.2017, 20:18)
existuje firma, která umí staré formy znovu posmaltovat více na www.ceskysmalt.cz (Y) :-$

ODPOVĚDĚT
ANNA K. (Analena) ID 344795 (11.11.2011, 22:04)
je nádhernáá (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Hanča S. (hanulesla) ID 135309, mimibazar.cz/hanulesla (12.2.2009, 21:34)
Haninko formička je naprosto skvělá, má nádherný tvar (Y), viz bábovečka (clamp). Taky mám sbírečku, ale keramických...S tím stříkáním *-) *-) *-), nevím, jak přesně ta druhá vypadá, ale já bych ji asi nechala takovou, jaká je...patina je patina, dává jí starodávný půvab :-), jen tedy jestli není třeba hodně rezavá...každopádně v případě přestříkání bych ji už k pečení nepoužívala (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (Hanuš) ID 55146 (13.2.2009, 8:12)
Moc děkuji za pochvalu té na obrázku ;-) ...z té mám obr radost :-) :-) :-) .... ta je vystavená hnedka u pracovní plochy :-$ :-$ :-$ ,ale ta druhá je právě trošku zrezlá od šoupání do kamen .... tam se to trošku odřelo a zrezlo,ale včera jsem jí drbala a je mnohem hezčí (clamp) (clamp) (clamp) .... horší je,že se asi někdo pokoušel jí a nebo je nechtěně trošku od jiné barvy,tak bych jí raději přetřela nebo nastříkala barvou,která je odolná vůči teplu,ale je zároveň nezávadná,když v ní budu péct ..... no uvidím jestli třeba ještě někdo neví,kdyžtak bude jen na parádu,ale byla by to škoda jelikož uvnitř je úplně nádherná a jako nová :-) .... ale moc vám děkuji za vše (L) Hanka (L)

ODPOVĚDĚT