Takhle to začalo...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Alena B. (Auča) ID 22990, mimibazar.cz/auca (28.2.2009, 11:38)
:-$ No přesně tak, když je od toho vyženu, tak se na to příště vyprdnou, jsou zlatíčka, a aspoň to mají v hlavinkách odjakživa, že se má pracovat, aby pak mohlo být volno na zábavu. Já dám občas Terezce i pár korun za velký úklid třeba koupelny, nebo předsíně , my máme fakt velký dům, tak to musím ocenit, a ona si šetří, sice známí koukají že jí za to platím, ale Terka ví, že nic dělat nemusí, že může sedět v klidu u PC, a flákat se, ale když bude makat, tak si bude moct připlatit na boty co si přeje, nemusí mít jen ty, na který "máme"... Tak mi každou chvíli dělá vééélký překvapení, a naprosto precizně uklízí, pak dostene desetikorunu, je šťastná jak blecha, pak si koupí na zimu dubeňák,který si sama vybrala a je ještě šťastnější, a já taky. :-) :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Klára K. (Cclara) ID 51444, mimibazar.cz/cclara (28.2.2009, 11:32)
Pěkně jsou dětičky vychovaný :-DTak to má být,jen at pomáhaj dokud samy chtěj.V pubertě už je to člověk nenaučí :-D
U nás se taky malá cpe ke všemu,vyndavá z myčky a luxuje,hadříčkem otírá vše co jí přijde pod ruku.Sice je potom kolem víc nepořádku,ale komu by to vadilo? ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Alena B. (Auča) ID 22990, mimibazar.cz/auca (28.2.2009, 11:28)
;-) ;-) ;-) ;-) Nééééé, nejsem švadlena, já vlastně nejsem nic, já mám gympl a pak psychoterapii (zatím ve studijním procesu 8-|)... Tohle je koníček, šití a malování a co prostě potřebuju, tak vyrábím :-D... no poloviční blázen... ;-) já dělám s dětmi co můžu, beru je k vaření i ke stroji, i k modelování , i k uklízení. Takže Terka už si taky šije, a je jí osm, a když vytáhnu vysavač, tak se děti perou a řvou, kdo bude luxovat :-D... maj to za odměnu, tak kdo líp uklidí oblečení z procházky, ten může uklízet z myčky nádobí... :-D

ODPOVĚDĚT
Klára K. (Cclara) ID 51444, mimibazar.cz/cclara (28.2.2009, 11:07)
Tak ted jsem spadla pod stůl.Jste švadlena? Nebo je to jen koníček? Je to krása veliká. (Y) (Y) (Y) (Y)Já teda taky šiju,ale nemám na to moc čas,jen když malá spí,takže po chvilkách.Dřív jsem ušila úplně všechno,pak jsem na to leta nesáhla,a ted na mateřský se k šití zase vracím.No ale za odpoledne tak krásný šaty bych neušila ani náhodou (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena B. (Auča) ID 22990, mimibazar.cz/auca (28.2.2009, 10:53)
;-) ;-) ;-) Klári, to je na mně právě strašná doba, já šatům věnuji tak den, maximálně dva, tohle se tááááhlo 8-|... mám v albu šaty co jsem si šila na ples loni, a ty jsme si začala šít odpoledne a večer jsme šli na ples... ;-) a došila jsem je, i jsem se stihla učesat a nalíčit +o( (H) ..abyste si nemyslela, že to ušití flákám..... mám overlock, tkže to šije a zaačišťuje rovnou, a střih už mám vytažený ve více velikostech, jen pak šaty doupravím...To je moje milovaná práce... a tohle jsou všechno šaty zadarmo pro kamarádky :-)

ODPOVĚDĚT
Klára K. (Cclara) ID 51444, mimibazar.cz/cclara (28.2.2009, 10:45)
Je to fakt nádhera.a v tak rekordním čase,to teda (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Alena B. (Auča) ID 22990, mimibazar.cz/auca (upraveno 28.2.2009, 10:25)
Ivetko, když se chce tak to mám za den, dva, a hlavně když je čas, ale tohle jsem fakt kouskovala ( 14 dní když byl zrovna čas), strašně dlouho schlo to glitrové malování, a ták. Hlavně se mi do nich moc nechtělo, slečna na mě už tlačila ( což mě otrávilo ještě víc) 8-|

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (28.2.2009, 9:44)
alčo je to nádhera v tom bych se klidně znova vdávala...prosím kolik času takové šaty zaberou? *-)

ODPOVĚDĚT
Alena B. (Auča) ID 22990, mimibazar.cz/auca (28.2.2009, 9:42)
;-) Nenene, to jsou na maturák, a Alenka si donesla fotku, tak jsem to přesně tak ušila, jen na fotce to byla růžová s bílou, a Alča chtěla zelenou... I naše babi říkala, že jsou to normálně svatební. Šila jsem k tomu i krinolínu, takže má sukni jak princezna... ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (28.2.2009, 9:35)
jůůů budu svatební? *-)

ODPOVĚDĚT