celozrnný chleba z domácí pekárny
výborný a dlouho vydrží.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Martina M. (makydka) ID 188978 (19.3.2009, 14:01)
Markétko,
moc díky. Opravdu je moc dobrý. U nás nevydrží :-) :-). Ty moji jedlíci ho slupli hned :-$ :-$. Peču každý den. Mějte se moc krásně (hello) Martina

ODPOVĚDĚT
Martina M. (makydka) ID 188978 (17.3.2009, 18:31)
Vypadá dobře (clamp) (clamp). Můžete mě prosím poslat recept. Moc díky Martina

ODPOVĚDĚT
Markéta P. (máma.) ID 11215, mimibazar.cz/mama (17.3.2009, 19:48)
ráda - :-p - takže 150 g celozrné špaldové mouky
150 g celozrné žitné mouky
300 g hladké pšeničné mouky
3 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 1 lžička cukru, 1 lžička soli, 1 lžička kmínu, balíček sušeného droždí. 400 ml mléka. Do pekárny na celozrný chléb, nebo v míse umýchat a nechat řádně vykynout. :-) Ať se povede. VYdrží týden jako čerstvý a je opravdu dobrý. (hello)

ODPOVĚDĚT
Renáta H. (jasmina36) ID 162467 (17.3.2009, 14:33)
prosím si receptík (F) vyzerá nádherne (clamp) (clamp) (L)

ODPOVĚDĚT