Matyášek - 2 roky
poslední fotografie v albu Matyášek - 2 roky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Irena E. (lindek) ID 18987 (4.6.2010, 13:50)
Matýsku, tak i my ostudy se připojujeme ke gratulaci k Tvým třetím narozeninkám a doufám, že bude pořádná oslavička (^) (G) (B) (D) (drink) a moc pozdravuj mamču (mamca) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (3.6.2010, 7:49)
MILÝ MÁŤO (F) (F) (F)...K TVÝM DNEŠNÍM NAROZENINKÁM TI PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍČKA,ZDRAVÍČKA A LÁSEČKY. URČITĚ DOSTANEŠ SPOUSTU KRÁSNÝCH (G) ..URČITĚ DĚLÁŠ MAMINCE A TATÍNKOVI JEN RADOST...HROZNĚ TO UTEKLO...UŽ TI JSOU 3 ROKY...POSÍLÁME VŠEM PUSINKY (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (pack) (G) (^) (D)

ODPOVĚDĚT
Alice G. (vill) ID 2540, mimibazar.cz/alice (23.12.2009, 15:02)
Je Maty ty uz jsi veliky kluk...moc sikovny..prejeme ti i mamince a cele rodince nadherne Vanoce a spousty darecku pod stromeckem..urcite jsi byl uplne zlaticko! (banky) (andel) (stromecek) (pohoda)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (21.10.2009, 9:14)
Ahojky prdelky...co je s váááma...mrňousci rostou jako z vody....jak se všichni máte???? (w) (au) (o) (w) (au) (o) (w) (au) (o)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (5.9.2009, 21:33)
Ahoj Jíťo, nějak mi nejde odpovědět. Já nevěřím vlastním očím, co to tu s mým (B) dělá. Já nechtěla do baráku, že je lenoch a věčně na pívu a od tý doby co jsme tu nikde nebyl, neposedí, pořád něco kutí :-o :-o :-o. No, je to moc dobře, že je tu tak spokojenej. Vy jste jak dlouho v domečku? Co dětičky? Kdy půjde Matýsek do školky? Gábi snad od září (příští rok), jestli se uvolní místo, tak se modlím. Dej (P), už jsem vás dlouho neviděla :-|.
Pa a děkuju za komentářík (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (10.8.2009, 19:58)
MOC DĚKUJEME ZA KOMENTÍK....VŠAK MATÝSEK SE NÁM TAKY MOC LÍBÍ A JAKO POTENCIONÁLNÍ ŽENICH BY SE NÁM LÍBIL...CO FOTEČKY Z CHORVATSKA MÁTE?? (L) (L) (L)TA ZOLOGICKÁ ASI NEVYJDE.PŘIJELA NÁM MICHALOVA SÉGRA A 15 UDE OSLAVA NAROZENIN JEJÍ MALÉ KAČENKY. (L) (L)DEJ NĚJAKOU FOTEČKU Z CHORVATSKA...PROSÍÍÍÍM (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Irena E. (lindek) ID 18987 (4.6.2009, 13:05)
Ahoj Matýsku, teda ty jsi krásnej kluk (Z) :-$, děkuju za přáníčko a Tobě taky přeju krásný narozeninky a pořádně to oslav!! (^) (balicek). Já bych si přála doktorku, tak se jí snad taky dočkám *-) ;-). Mamka moc pozdravuje tvojí mamču a vzkazuje, že je z ní už vesničanka, jak má bejt, z tepláků se nesvlíkne a je spokojená. K taťkovi už montérky taky přirostly, ale je blaženej, splnil se mu sen, tak se tu pachtěj, vůbec si neužívaj zahrádky, jen se rejpou v zemi nebo něco bouraj, vůůůůbec to nechápu, jestli jsou normální 8-| (candle). Měj se hezky a ozvi se a šoupni sem občas (P) safra. Pa kákmoška Gábi (X)

ODPOVĚDĚT