Okno na záchodě konečně podle mého
díky super doplňkům od Sylvy Š.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Kamila P. (kakamilla) ID 44356 (15.3.2010, 10:43)
Ivanko to je nádhera tak takhle by se mi to taky líbylo..ale oni mi ti lumpové všechno přesazujou 8o|tak si musím počkat až je tohle období přejde a děkuju tímto za inspiraci :-$už jsem si obrázek uložila :-$ a bez dovolení ,-) máte to doma moc pěkný, přirozený, prostě obydlený, tak aby se hlavně Vám v tom dobře žilo :-) tak k tobě nakukuju ,-) a hlavně obdivuju ty tvoje kapsáře to mě minulo ,-)jsi moc šikovná (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (drulsa) ID 115565, mimibazar.cz/drulsa (15.3.2010, 18:16)
Kamčo, děkuju. (F) Ale nemysli si, taky jsem si musela počkat, až prcky přestane zajímat nějaká moje výzdoba. V obýváku mám dřevěnou klícku a kromě malinkých ptáčků je vevnitř jeden dinosaurus, jeden robot Wall-e, jedno autíčko a nějakej duch, jakmile to nenápadně vyndám, děti si všimnou a přidají dalšího obyvatele ,-) ,-). A děkuju za pochvalu, já zas obdivuju tvoje fotky, já ještě před dětma fotila a vyvolávala klasicky, vše ČB, celou noc zavřená v koupelně a pak po bytě roztahané fotky na doušení, pár výstav taky bylo, ale teď už se k tomu asi nevrátím :´( :´(, děti, práce, domek na vesnici - ale pořád v to tajně doufám (P)

ODPOVĚDĚT
Kamila P. (kakamilla) ID 44356 (16.3.2010, 8:13)
to s tou klíckou je dobrý hodně mi to připomíná ty moje lumpy...já mám doma zase všechno zavázaný a zamotaný ..vrcholem byla lednice ...nesla jsem hrnce no prostě plný ruce a.......nedostala jsem se do ní 8o| ,-)musela jsem pro nůžky 8o| ,-).....tý jo ty jsi fotila já jsem zase tohle nikdy nezažila...to je podle mě úplně jiná dimenze focení ...závidim.....tý jo a i výstavy ...a co jsi nejraději fotila????já právě začala fotit z nutnosti po dětech (protože ten můj prostě rodinu nefotí) a tak se mi to postupně zalíbilo a děĺá mi to celkem radost,když se mi nějaká povede papa Kaka (L)

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (drulsa) ID 115565, mimibazar.cz/drulsa (16.3.2010, 23:24)
Kamčo, já fotila takový fotky, jako máš ve svým albu "U nás na vsi" - třeba ty tvoje vrata a plot - ty jsou prostě boží a je to můj styl. Mám ráda starý a obyčejný věci, takže jedny z mých nejhezčích fotek je třeba rozbitá okenice u okna, polorozbitý schody někam, snop sena u řeky, poloutopená stará pramice na břehu apod. Teď už je jiná doba a i když mam pořád schovanej zvětšovák a spol. na půdě, nevim nevim jestli to vytáhnu... Tvoje fotky jsou ale vážně super a vůbec jste takový všichni pohodový, tak ve focení pokračuj (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Kamila P. (kakamilla) ID 44356 (17.3.2010, 11:34)
Jé Ivanko moc děkuju....mě přijde, že tenhle druch focení se tady v mém okolí moc nenosí a nefotí a tak si připadám jako exzot :^)a fotky mám jen pro sebe a začala jsem je nedávno dávat i sem na MMB ...mám jich mnohem víc ale nechávám je dlouho uležet ...mám pak na to jiný pohled, takový víc kritičtější a to co bych dříve publikovala, to třeba dnes bych už nevložila a té které byhc si dříve ani nevšimla tak dneska mě zaujme...takže se v tom trošku plácám a sama pořádně nevím co chci *-) ,-)Měj se pěkně a zase někdy pod nějakou krásnou fotkou ahoj (L)

ODPOVĚDĚT
sylva š. (sylwas) ID 146910, mimibazar.cz/sylwas (24.10.2009, 10:56)
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L)...TO OKNO JE KOUZELNÉ.... (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT