![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090123/01/a190063-1232669003.jpg) | Martina V. (voralda) ID 190063, mimibazar.cz/voralda (30.1.2010, 18:59) |
Pavlí,recepty na korpusy mám ve svých receptech a akorát den před zdobením jsem svařila klasický 3 šlehačky ke šlehání v kelímku se dvěma čokoládama na vaření(možná by stačila i 1-1,5) to chce vyzkoušet jak to pak chcete mít tmavý.Když to vychladne,dáte to do lednice přes noc a až druhý den klasicky vyšleháte šlehačem.Krásně to ztuhlo a perfektně se s tím zdobil dort. Do bélé šlehačky dala pro jistotu ztužovač šlehačky a osladila jsem jí.Tu tmavou jesem nesladila.Nikdy jsem neupekla žádný dort,vždycky je kupuju,protože máme cukrárnu,ale když jsem už rok doma nemocná,tak se člověk chytá jakékoliv práce.No a na můj úplně první výtor vypadá celkem obstojně a byl dobrý,ta šlehačka je taková lehká,než ty krémy-to já nemusím ty máslové.Snad jsem trošku pomohla.papa Martina A děkuju za krásná slova
ODPOVĚDĚT |