Karneval...
Milé maminky, právě organizuji dětský karneval. Chtěla jsem Vás poprosit o tipy na soutěže pro děti, chceme něco netradičního, veselého, aby se soutěže mohlo zůčastnit co nejvíce dětí, a aby to "odsýpalo" . Děkuji moc za Vaše tipy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Lenka P. (imborn18) ID 268729 (5.2.2010, 16:14)
http://www.klubmaminek.7x.cz/karneval-bzezen

ODPOVĚDĚT
Evelina K. (elina) ID 3583 (upraveno 5.2.2010, 12:30)
1. čára s víčky od pet lahví nebo pogy
2. 5 špejlí, každá má na konci jinou barvu schová se do nějakého držátka, dítě si jednu vytáhne a ke každé barvě je úkol
3. Novinové koule-vhazovat do kýble, mést koštěten kolem kuželů, sfouknout ze stolu.
4. Udělat dvě družstva po třech dětech, dát každému družstvu 2 peříčka a každém dítku karton. Které družstvo udrží nejdéle peříčka ve vzduchu vítězí.
5- Židličky-to asi znáte ze školky, hraje hudba, děti chodí okolo židliček, musí být vždy o jednu méně než je dětí, když hudbu vypnete,tak si musí děti sednout, vypadává ten,kdo nemá židličku a pořád dokola až je jeden vítěz.
6. Navlékání kolínek na šňůrku.
7. Hádanky.
8. Na vařečku dát provázek na konec autíčko, položit na zem a kdo ho rychleji namotá vyhrál.
9. Zavázat mamince nebo tatínkovi oči a dítě ho musí nakrmit lipánkem, pribináčkem, termixem. To je jedno č

ODPOVĚDĚT
lenka k. (mon-cheeris) ID 159881 (4.2.2010, 18:53)
luci mi jsme měli na karnevalu taneční soutěž barviček:družstva podle počtů dětí,např.modrásci jedna maminka a asi 5 mrnat udělají kruh a tančí do rytmu nebo skáčou tleskají ,točí se ,dělají hada atd. podle toho co je navádí dělat paní s mikrofonem vyhrává to družstvo který je nejšikovnější (výhra třeba bonbon ) hudba třeba jůlie od dády.Snad jsem to napsala srozumitelně (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka N. (jitarozruch) ID 70505, mimibazar.cz/jitarozruch (4.2.2010, 18:10)
Lucko největší úspěch u nás na zahradě měly dostihy, kdy si děti osedlaly svoje tatínky... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D to se mooc nachechtaly i maminky... :-p
ale jak říkám, bylo to v létě a venku... (hello) (hello) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina Č. (zdravuska1) ID 179630, mimibazar.cz/zdravuska1 (4.2.2010, 18:09)
netradičního?-hra na schovku to se na karneval hodí ne :-D to jsem ,ale v... co.dvojice a jeden z nich má zavázané oči a druhý naviguje někam a kdo to bude mít za nejkratčí čas dostane odměnu, mohou soutěžit i děti a rodiče a rodičům zavázat oči, je to vyzkoušené a děti si aspon procvičí rovně-doleva a tak *-)

ODPOVĚDĚT