! i na oploceném pozemku NENÍ vaše dítě v bezpečí!
Stojíme na zahradě (oplocené) a najednou uslyšíme křik jména psa majitelky, který se údajně vysmekl jejich dceři z ruky (není pravda, pes byl sice na vodítku, ale puštěný i s ním)...otočím se a vidím
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Klára S. (YasminS) ID 159703, mimibazar.cz/yasmins (10.5.2010, 16:13)
Strašné :´( :´( :´( Chudinka malinkatá :´( :´( :´(

ODPOVĚDĚT
Daniela B. (Bdanča) ID 46149, mimibazar.cz/bdanca (24.1.2008, 23:32)
Proboha,nevím co napsat, já bych asi toho chlapa i psa zabila.Úplně mi tečou slzy nad těma fotkama s vaší malou. Chuděrka malá.
:-@ :-@ :-@ :-@

ODPOVĚDĚT
Michaela Vaňatová (nikolletav) ID 25870, mimibazar.cz/nikolletav (21.1.2008, 22:01)
Teda Miládko, ted jsem jukla na Vaše fotky :-|, to muselo být strašné, já bych je snad , (facky), něco jako Váš manžel. Vím, že Vám to moc nepomůže, ale přejí celé Vaší rodince už jenom nej a nej, a hlavně malé princezně, aby rychle zapomněla....... i když to asi tak rychle nepůjde. (L) (L) (L) Přesně, tak, nenechejte to tak, jak píše paní Jana, ještě když jsou tak lhostejní. To je dobře, že jste napsala, alespoň si dájí maminky větší pozor.....

ODPOVĚDĚT
Jana J. (Janiny) ID 13259, mimibazar.cz/janiny (20.10.2006, 14:41)
tak jsem si přečetla o Vašem neštěstí a prohlídla všechny fotky. Ač jsem majitelka velkého psa a psy miluju, musím říct, že takový pes má být ihned utracen. Přesto, že svýmu psovi naprosto důvěřuji, nenechám ho ani ne sekundu bez dozoru s malou a tak stejně venku bez koše. Prostě toto by se stát nikdy nemohlo, pokud je zodpovědný majitel a pokud není ,měl by za to nést taky následky a to pořádně. Doufám, že už je berušce dobře, vlásky dorůstají a na tento hrozný zážitek už nevzpomínáte, ač vím, že Vám to ještě dlouho bude asi trvat, takové věci v člověku zůstavají, ta bezmoc a zlost. Hezký den Jana

ODPOVĚDĚT
Johanka J. (Johhanka) ID 13386, mimibazar.cz/johhanka (19.8.2006, 21:15)
Miládko Vám přejeme pevné nervy a sílu , a holčince brzké uzdravení ,chudinečka malá dejte ji za nas velkou (K) kazda takova uzdravovaci urcite pomuze, mejte se krasne a at jste brzy v porádku .Johanka (F) (F) (F)
Majitel by zaslouzil trest jako nevim kdo , je stale videt ze soudnost lidi je kdesi daleko za zdravým rozumem , bohuzel ani ten asi ten ubozak co vlastní toho trhač e nema!! :-@ :-@ to je je to zvířatko neznamená že nemůže ublížit, jsou to proste nevyspitatelní jedinci , a to mluvim z vlastni zkusenosti.

Tak Miladko jeste jednou hodne zdravicka at jste brzy v poradku (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Renáta Č. (viola) ID 6028, mimibazar.cz/viola (19.8.2006, 20:30)
Miládko,
brečela jsem , když jsem četla, co se vám stalo. Nedovedu si to vůbec představit, muselo to bý šílené.
Hlavně, že se už beruška alespoň malinko usmívá a že se nestalo nic vážného, ale ty šrámy na dušičce..... ty se budou hojit déle !!!
Váš manžel měl toho psa zabít na místě, je to nehoráznost, že už se tak nestalo a velká nezodpovědnost majitele.
Přejeme, aby se maličká, co nejdříve uzdravila ! (L) (L) (L) (L) (L)
Určitě bych od majitele toho psa chtěla nějaké finační odškodnění, né pro sebe, ale pro vaši holčičku !!!! Už např.pokud by jí zůstala i kdyby jen malá jizva na čelíčku, tak bych chtěla zaplatit od majitele odstranění jizvy laesrem.
A to nemluvím o jizvách na dětské dušičce!
Já mám takový vztek :-@ :-@ :-@ :-@
Moc s vámi cítíme!
Renáta a Bája

ODPOVĚDĚT
Svatopluk T. (markiza) ID 11689, mimibazar.cz/markiza (19.8.2006, 19:01)
Citime s vami ......at se vam holčička brzy uzdravi..........muj muž by ho zabil!!

ODPOVĚDĚT
Lada K. (didi) ID 289 (19.8.2006, 15:25)
Ahoj holky,
je nám to moc líto, a držíme Vám pěstičky, ať se malá kočička co nejdřív vyléčí, doufáme, a přejeme Vám, ať je vše OK.
Chudinka malá, takový šok a zbytečná bolest ....
Přejem hodně síly a trpělivosti, a ať už žádného zlého psa nepotkáte, je to fakt neuvěřitelný, máme vztek i za Vás ...
Lada&Didi

ODPOVĚDĚT
Milada K. (komin) ID 10470, mimibazar.cz/komin (19.8.2006, 15:50)
Laděnko,mám takový vztek a bolest v srdci. Někdo si asi říká že sedím u PC,když toto...,ale řekla jsem si,že se s tím podělím a třeba tak někdo předejde takovéto či podobné hrůznosti. Nikdy by mě nenapadlo,že by se to mohlo stát,ten pes roškubl plot na 30cm (v mžiku),vyšetřovatelé nechápali. Normálně bývám s ní, ale dle potřeby i uvnitř...malá si hraje na písku,kam vidím z okna když umývám nádobí nebo vařím. Prostě to nechápu. Sami máme psa,co se malá narodila jsem jak na trní a nenecháváme ji chodit za nim ani nic podobného. Dokonce dcera majitelů útočícího psa k nám opakovaně chodila aniž bych o tom věděla (sama si otevřela nebo odemkla bránu),tak jsme pak pokaždé zamkli brány a dali pryč klíč,vysvětlili jsme ji že to tak nejde, že by ji mohl náš pes něco udělat (její maminka ani nevěděla kde je jejich malá,natož aby ji domluvila že na cizí pozemek nesmí,notabene když je tam pes).Já se strachovala o jejich dítě a pak naší malé jejich pes udělá toto.
Ladi,děkuji Vám moc,nejspíš podělit se a dostat takovéto zprávy potřebuji. M.

ODPOVĚDĚT