je libo klíčky ? V návodech...
Snadno a rychle :-) Více v komentáři
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Ludmila M. (lidmik) ID 268570 (21.3.2010, 15:42)
(Y) (Y) vyzkoším

ODPOVĚDĚT
Andrea D. (AndyL.) ID 279048 (21.3.2010, 15:55)
Tak ať chutnají :-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta Š. (majole) ID 19836, mimibazar.cz/majole (16.3.2010, 15:36)
(Y) (Y) (Y) (Y) a po letošní dlooouhé zimě pomalu nutnost ,-) ,-) ,-) ,-) mám připravenou směs a čočku ^o) ^o) ^o)

ODPOVĚDĚT
Andrea D. (AndyL.) ID 279048 (16.3.2010, 16:46)
Jo, jo, Markét. Letošní zima nás pěkně vysála (zima) Už slíbují jaro, tak snad už bude sluníčko a teploučko. :-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina B. (marpla) ID 20167, mimibazar.cz/marpla (15.3.2010, 19:37)
(Y) (Y) (Y) super , vyzkouším (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Andrea D. (AndyL.) ID 279048 (15.3.2010, 20:56)
Marti, tak ať chutnají :-$ (hello)

ODPOVĚDĚT
Andrea D. (AndyL.) ID 279048 (15.3.2010, 18:40)
Přes noc si namočíme semínka do mističky s vlažnou vodou...třeba jako tady Mungo fazolky. Z PET lahve odřízneme vrch a dno hodně propícháme silnějším špendlíkem. Druhý den přesypeme nastartovaná semena do PETky a umístíme do temnější místnosti. Já je mám v koupelně a pak už jen několikrát za den pořádně propláchnu studenou vodou. Tak za tři dny jsou v této podobě...a jsou fakt mňam. Do salátu, do polévky, k masíku.... (pl)

ODPOVĚDĚT