Bundička
Poslední věc, která v zásilce byla je tato bundička. Kromě toho, že je ušmudlaná, je bez vad. Ještě že ji paní Johana zapomněla vyprat, jinak by pravděpodobně i na ní byly růžové fleky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
SILVIE N. (ANEMIS) ID 503, mimibazar.cz/sisi (10.11.2006, 23:28)
Luci dobrý večer, panebože jaké má paní ID, ty věci co jste obdržela byly na fotkách od paní O.K?
Kolik ta nádhera stála?
Snad né moc.
Určitě jí to vraťte a ať vám dá zpět veškeré poštovné. :-D

ODPOVĚDĚT
Lucie P. (Lucuša) ID 27538, mimibazar.cz/lucusa (11.11.2006, 10:16)
Dobrý den Silvie, šlo o aukci č. 50453, ID 12142. Paní se neobtěžovala stav věcí popsat a později argumentovala, že co bych chtěla od aukce začínající na 20,-. Řešily jsme to spolu v jejím i mém hodnocení. Každá máme asi jinou představu o obchodování. V každém případě mě nazvala lhářkou, takže jsem ty věci nafotila, i když podle ní jsem je zničila sama. Po těch diskuzích nemám naprosto chuť se s tou paní dál bavit, takže věci mám doma. Když je někdo bude chtít, pošlu je, když ne, prostě je vyhodím. Už jsem přišla o víc než o 162,- Kč.

ODPOVĚDĚT
Jitka K. (Kunclina) ID 24415 (12.11.2006, 0:01)
Tak to je fakt bez komentáře,ale myslím,že ta modrá mikina na vytírání bude dobrá,né.Ten pletený svetřík asi moc nesaje,tak ten budete asi muset vyhodit.

ODPOVĚDĚT
Johana P. (jožka) ID 12142, mimibazar.cz/jozka (12.11.2006, 18:35)
dobrý večer,

Věci byly v naprostém pořádku a nechápu proč jste si dala vůbec práci s tím aby jste je zničila.
Od doby co vám dorazil balíček uplyulo už 14dní než jste vložila fotografie i přesto,že jste tvrdila že všechny moje hnusy okamžitě nafotíte a dáte k dispozici.
Nevím,ale ničit věci jen proto aby jste za každou cenu dokázala že pravda je na Vaši straně je hloupé.opět podotýkám že za mě mluví mé hodnocení a nejsem schizofrnní abych jen jediné mamince prodala takto nechutné zboží!!!!Jsem už dost stará na to abych se tady s někým natahovala.Nejsem hloupá a vím že je to o ničem-J e to jen tvrzení proti tvrení .A opravdu bych nečekala že něco takového jen z něčího rozmaru budu řešit.Jsem velký puntíčkář a vše mám vždy v pořádku-zakládám si na tom.
Nelíbí se mi když někdo lže a špiní ostatní a použivá přitom tak primitivní zbraně.
Lovíte jen maminky na své fotografie aniž by se kdokoli mohl dovědět pradvu.
Víte prostě, že je to nemožné.Bohužel i na takové maminky jako jste vy ,sem tam někdo narazí.Máte své příznivce v tomto sporu a já své,každý prostě věří tomu čemu chce.
jen mě zůstává rozum stát

:^^)

ODPOVĚDĚT
SILVIE N. (ANEMIS) ID 503, mimibazar.cz/sisi (11.11.2006, 23:41)
LUCI tak ještě že to bylo jen 162 Kč - ale samozřejmě jsou to taky peníze. Tak se mějte fajn. Silvie (F)

ODPOVĚDĚT