Kontrola
Tak konečně zdíme...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Petra P. (PESPET) ID 201183 (6.8.2010, 17:11)
Já si říkám že ta osůbka mi je povědomá :-$ Koukám od kud jste a vidím Bílina ,-) Moc Vás zdravím, nevím jestli si také vzpomenete. Kde stavíte baráček??? My už máme baráček hotový, ale zatím ještě nebydlíme, čekáme na plyn.... Moc Vás zdravím Petra

ODPOVĚDĚT
Petra S. (Peťule S.) ID 10396, mimibazar.cz/petules (7.8.2010, 17:13)
a koukám,že oblast Znojmo...to je změna ,-)

ODPOVĚDĚT
Petra S. (Peťule S.) ID 10396, mimibazar.cz/petules (7.8.2010, 17:11)
Jj,vzpomínám (Y)...pracovala jste "U Zajíčka" ?! :-) :-) :-)to se máte,že už Vám domeček stojí (Y) (Y)no,nám to počasí teď moc nepřeje,budeme teprve dělat věnec :-$stavíme kousek od hřbitova..směrem na šachtu ,-)chtěli jsme do zimy stihnout alespoň hrubou stavbu,ale nevim nevim :^) :^) ..a kde máte postaveno Vy?...Taky moc zdravím Petra (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra P. (PESPET) ID 201183 (8.8.2010, 17:21)
Tak to jsem ráda že si vzpomínáte :-)
My máme postavený domeček v Moravském Krumlově. Je tu klídek oproti Bílině :-) Ale tam kde stavíte tak tam je to moc hezké, klídek, čisto a hlavně bílo ,-) A vy máte najmutou firmu, nebo stavíte svépomocí??? My jsme nejdříve mysleli že si najmem firmu, ale vyšlo by to jednou tolik dráž... Je to šílené kolik vše stojí. Baráček už stojí, ale pořád žere prachy :-))) A kdy jste začali stavit vy??? My jsme začali lonské léto. Ale koukám že vy budete mít baráček asi patrový, že??? Jinak jsem na Moravě už rok a půl. Ale po Bílině se mi moc stýská i když je tam černo :-$ Mějte krásnou neděli. Petra (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra S. (Peťule S.) ID 10396, mimibazar.cz/petules (8.8.2010, 18:46)
No,my začali loni na podzim,jen desku...letos to chceme stihnout dát po střechu a pak se uvidí :-$nějak moc nepospícháme :-$stavíme svépomocí,takže něco poptáme u více firem a vybereme tu nejlevnější,většinou ,-)a něco zvládneme sami :-Djinak baráček sice bude mít podkroví,ale zatím neobydlené....dole to bude maličké 4+1 :-)a když náhodou jednou kluci nebudou mít ,kde bydlet,budou si moct upravit vršek (D)a hlavně se všechno odvíjí od penízků :-Sa ty se pěkně kutálí pryč od nás :´tak snad jednou budeme bydlet,sice v pididomečku,ale v našem [A]a kdy se pochlubíte fotečkama?ať se můžu pokochat ,-)hezký zbytek večera petra (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra P. (PESPET) ID 201183 (8.8.2010, 20:48)
My máme také pididomeček. Ale nám stačí. Máme vše při ruce. Jinak já bych vložila nějaké fotečky, ale nevím jak se sem vkládají *-) Tak mi kdyžtak písněte do vzkazů mailíka a já Vám pár foteček pošlu :-$ My na to celkem spěchali, bydlíme v baráčku u rodičů od přítele, tak si to dovede představit ,-) Přeji také příjemný večer (hello)

ODPOVĚDĚT