Předělaný pokojíček
Digitální piano - kvůli němu jsme museli předělat pár let starý pokojíček, ale co naděláme, když jsme s ním kdysi nepočítali :-) :-) :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Monika Ž. (ZabkaZacka) ID 159695, mimibazar.cz/zabkazacka (27.10.2010, 14:24)
jé...paráda! taky ho máme asi rok, ale ve světlém provedení - taky by se vám tu možná hodil trošinku víc....ale i tak - (Y) (clamp)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2620460

ODPOVĚDĚT
Vendula Urbanová (florka) ID 40944, mimibazar.cz/florka (26.10.2010, 13:12)
jééééééééé........to jsem si kdysi strašně přála ,-) jenže v tu dobu bylo levnější koupit nové pianino :-D tak jsme koupily starší pianino a co se týče ladění to máte svatou pravdu ,-) teď už několik let jen zdobí verandu, ale za pár let taky přijede ladič a (X) bude doufám hrát...zatím ju to moc baví má 3 roky ,-) je fajn, že hudbu vaší malé tak podporujete-můj táta to taky dělal a musím říct, že občas mě i dost nutil, ale teď jsem mu za to moc vděčná :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
Eva Š. (Evasma) ID 28406, mimibazar.cz/evasma (26.10.2010, 13:22)
No dceru to baví - NIKDY jsme ji nemuseli nutit hrát - hraje si sama a ráda a pořád. Mnoho se toho naučila i sama napřed. Já ji s ničím pomoct nemůžu, protože jsem úplný hudební analfabet a nemám sluch. Naštěstí pomoc nepotřebuje. Manžel hraje na kytaru a zpívá, ale jen jako samouk. Dcera hraje nejraději na klavír a na flétnu - teď už přestoupila ze zobcové na altovou a chce moc na příčnou. No a na kytaru hraje taky (kytara), ale to už míň. Tak uvidíme. Nicméně je to moc hezký a vždy fajn atmosféra, když se domem linou pěkné tóny

ODPOVĚDĚT
Vendula Urbanová (florka) ID 40944, mimibazar.cz/florka (26.10.2010, 20:11)
já začínala taky flétnou (bylo mi to doporučený lékařem kvůli dýchání) takže to šlo zobcovka, altovka, kytara a nakonec klavír...a já tak chtěla housle :-D :-D kytara a zpěv mě drží pořád je to fajn-muzika je lék (Y) (Y) (Y) no mě nejdřív taky nenutily až jeden rok myslím 5. třída (to ale bylo učitelem) pak jsem měla jiného a bylo to zase dobrý a když jsem potom měla ještě orchestr a různé tria atd. tak mě to moc bavilo (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
Zlata F. (Kadarka) ID 36735, mimibazar.cz/kadarka (26.10.2010, 11:28)
páni digitální piano, mohla byste mi k tomu napsat více, kde ste koupili atd. klidně přes SZ zlata.frankova@jzc.cz

ODPOVĚDĚT
Eva Š. (Evasma) ID 28406, mimibazar.cz/evasma (26.10.2010, 11:39)
To je dnes celkem běžná věc - normální piana se už dnes nevyrábí, nebo to jsou křídla za astronomické cifry. Pak můžete koupit piano (pianino) starší - to už v podstatě nabízí spousta lidí i za odvoz - to musíte renovovat, ladit, je práce se stěhováním a stojí to vše okolo nakonec dost peněz a ještě máte strach, že je v tom většinou i červotoč. Já tomu teda nějak nerozumím - nejsem vůbec hudebně vzdělaná ... ale nakonec toto je cesta. Měli jsme klávesy, ale dcera postupuje velice rychle kupředu a klaviatura jí už nestačila. Tak nás učitelka víceméně pokaždé přesvědčovala o tom, že je nutné klavír koupit. Když jsme se jí ptali na to digitální piano, tak v podstatě říkala, že je to také volba - že není špatné, ale že klavír je klavír atd. Pak jsme toto - je to Korg - přivezli, paní učitelka zasedla a hned začala hrát a :-o normálně byla překvapená a moc chválila, že je super.

ODPOVĚDĚT
Zlata F. (Kadarka) ID 36735, mimibazar.cz/kadarka (26.10.2010, 12:18)
děkuji za info, aspoň vím, že nemá cenu kupovat dřevěné (Y)

ODPOVĚDĚT