Mohu použít pod marcipán?????
Prosím, máte někd zkušenost? Pod mléčný marcipán, nechci si zpackat veledílo pr mou mamku k 60... děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Martina B. (Bromovka) ID 60137 (10.1.2011, 0:26)
V návodu se píše, že se přidává 125 g másla pro lepší chuť, ale protže je to krém šlehaný za studena do mlékčala jsem se bát, že to začne téct .... Vzdala jsem pro jistotu testování a udělalal jsem normální pudinkový krém... Děkuji všem za rady. Příště zkusím třeba ten z Mileny, ale tentokrát na novinky nebyl čas. Martina (^)

ODPOVĚDĚT
Šárka H. (hrbka) ID 77741 (7.1.2011, 20:42)
Nedoporučuji, jednou jsem zkoušela a marcipán tekl. Pod marcipán musí být v vždy máslový krém. Výborný je z tyčinky Milena. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=15218 Ať se dílo podaří. (Y)

ODPOVĚDĚT
Klára K. (MANAMI) ID 327511 (7.1.2011, 18:48)
Musí to být něco s máslem. Já většinou jen hodně našlehám trochu másla s práškovým cukrem do nadýchaného krému, který se pak krásně roztírá a před potahováním to musíte nechat hodně vychladit. Držím palce, ať se dílo podaří.... (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^)

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (Lucka1401) ID 165285, mimibazar.cz/lucka1401 (7.1.2011, 17:39)
Jasně,ale přidejte máslo,jinak by marcipán tekl. (L)

ODPOVĚDĚT
vladimíra v. (valčena) ID 73754, mimibazar.cz/valcena (7.1.2011, 17:14)
Já bych použila marmeládku.... (^) (Y)

ODPOVĚDĚT