Návrh kuchyně
Prosím o rady co by jste změnili:))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Marcela V. (marvonka) ID 281848, mimibazar.cz/marvonka (9.1.2011, 0:03)
takhle nějak by se my taky líbyla ale já chci pracovní ostrůvek místo pulu.Ta spíš by byla super ale bez té lednice ta je fakt takhle divná.Asi bych přidala vedle té spíže skříń se zabudovanou lednicí aby se to optiky začlenilo. *-)

ODPOVĚDĚT
gabriela b. (gabra) ID 3303 (8.1.2011, 23:15)
pokud spíž nemá samostatné odvětrání - tak, podle mého, ztrácí smysl a nemá cenu, aby byla zděná - ale to záleží na Vás, pokud Vám to přijde jako lepší řešení než spižní skřín - moji rodiče ji měli se samostatným větráním a před 25 lety ji zrušili ,-) ,-) (hello) (hello) (hello) (hello) (novy rok) (silvestr2)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (cacoš) ID 33138, mimibazar.cz/cacos (8.1.2011, 22:16)
Návrh není špatný, já bych se špajzky taky nevzdala, ale udělala bych ji bez dveří a pořídila bych tam pěknou policovou sestavu. Ať ten roh není uzavřeny, ale odvzdušněný. Takové jsou např.v Ikeii v těch postavených kuchyní. Ale co bych určo zrušila, je ten bar. Teda hlavně ten výstupek a nechala jednu velkou pracovní desku. ...... Toť můj názor, ale hlavně vy tam budete vařit, tak pokud Vám se to tak líbí, neměňte. (L)

ODPOVĚDĚT
gabriela b. (gabra) ID 3303 (8.1.2011, 21:57)
pokud tedy chcete znát názor a neočekáváte třeba jen kladné odsouhlasení Vašeho návrhu, dovolím si připomínky: 1. bych zrušila zděnou spíž - podle mého je to dnes už "out" v designech moderních kuchyní - a vytvořila bych místo ní blok skříní s vestavnou troubou a mikrovlnkou včetně lednice - nemusí bých zabudována - stačí začlenit do monobloku kuchyně...2. sjednotila bych design vrchních skříněk: líbí se mi ty kolem digestoře, tak bych nechala rohovou plnou a skřínku vedle ní - na bych udělala stejnou - spodek prosklený, vrch plný - nemusíte se toho bát - mléčné sklo schová mnoho (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Pavlína Karbanová (PavluskaK) ID 13237, mimibazar.cz/pavluska (8.1.2011, 22:05)
Já osobně bych se zase až tak moc neřídila tím jestli je něco out nebo in - protože samostatná spíž má hodně do sebe... (rodiče ji mají v novém domě a je to úžasná místnůstka) ale je pravda, že takto jako ji máte navrženou Vy (předpokládám tedy, že se jedná o spíž) působí jako pěst na oko, ještě navíc, když vedle stojí ta lednice (a ve skutečnosti ta lednice nebude tak pěkně připláclá na zdi, ale budete mi muset mít kousek dál, takže vždy když půjdete do kuchyně budete se dívat na tu zadní chladící mříž)... Myslím, že byste se mohli pokusit o objí... spíž i ten blok, jak navrhuje paní Gábina... :-$

ODPOVĚDĚT