Jaký zvolit typ a hlavně barvu lina?
Chtěla bych poprosit, máme dvojpatrový dům, dole máme zárubně a dveře v barvě olše, tomu jsem nějak přizpůsobila i dlažbu. Sice je to každý pokoj jiná dlažba ale nevypadá to až tak špatně :-). Nahoru do druhého patra ale už dlažbu více v komentáři
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Jaroslava V. (koubeska) ID 51136, mimibazar.cz/koubeska (29.1.2011, 10:35)
Dveře si dejte stejné, nechápu, proč byste chtěla vybírat jinou barvu dveří. Lino k olši nebude problém, vybírejte třeba tak jak radí Gabriela, pokud si nejste jistá. Být Vámi vezmu vysokozátěžové tenké a tam je spousta dekorů žíhaných, takže barva hodící se k olši tam určitě zastoupena bude. Já jsem to řešila, dala jsem dlažbu úplně stejnou jako dveře a pořád si nejsem jistá, jestli jsem udělala dobře. Na jednu stranu se mi to líbí, na druhou stranu bych možná dala nějakou "strakatější" tak, aby v ní byla barva dveří. (hello) Dobře vyberte (flower)

ODPOVĚDĚT
Gabriela Šebestová (kamnakouri) ID 133344, mimibazar.cz/kamnakouri (29.1.2011, 9:47)
Kačko, také jsem toto řešila. A zašla jsem do nějakého hobymarketu a vzala si zbytky nařezané plovoučky, co tam rozdávali(u plovouček) a pak už jsem jen přikládala k nábytku a vybrala si odstnín, který jsem si pak podobný zvolila u výběru lina. Nebo určitě budou mít někde vzorník na kartičkách (jak bývají barvy) odstínů dřeva, tak si vyberte tu vaší olši a podle tosi si pak opět po přiložení vyberte barvu lina (hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina H. (Kaculkadraculka) ID 19955, mimibazar.cz/kaculkadraculka (29.1.2011, 8:43)
Nechceme dávat a tak jsme se rozhodli pro lino. Ale teď nevím jakou barvu lina zvolit aby se to netlouklo se zárubněmi a dveřemi, který by asi měli být v celém domě stejné???? Nebo máme vybrat jinou barvu dveří. Nechám si poradit, protože opravdu nevím a manžel je ze mě už šílený :-) Také se omlouvám za vypůjčené foto.

ODPOVĚDĚT
Hana S. (corinne) ID 39009, mimibazar.cz/corinne22 (29.1.2011, 9:26)
já teda neviem, ale nieje už teraz lacnejšia plovoučka, ako lino? Ja by som asi lino nedávala.
Osobne som zástanca neutrálnych farieb, aby sa to hodilo k všetkému. Určite by som volila svetlejšiu plovoučku.Ostatné už potom doladíte.

ODPOVĚDĚT
DARINA H. (DARINKA A KUBA) ID 202952, mimibazar.cz/darinkaakuba (29.1.2011, 9:34)
Hani to máte pravdu,ale věřte mi že udržování lina a plovoučky se nedá srovnávat (Y) (Y) (Y) (Y)mám lino všude ,-) ,-)mamka dělal plovoučku sestře do pokoje a :-( :-( :-(všechno je na tom vidět :-) :-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Gabriela T. (Milínek) ID 26817, mimibazar.cz/milinek (29.1.2011, 21:25)
(Y) (Y) (Y) myslím že lino je mnohem lepší než plovoucí podlaha, přijde mi i teplejší (Y) ... také řeším podlahu a stále se nemůžu rozhodnout co kam 8-| takže vás úúúplně chápu ,-)

ODPOVĚDĚT
Hana S. (corinne) ID 39009, mimibazar.cz/corinne22 (29.1.2011, 16:49)
neviem to zrovnať, ale fakt je, že údržba plovoučky je dosť náročná

ODPOVĚDĚT