Kam do ALP??? Poraďte
Ahojky, potřebovala bych poradit nějaké super středisko v rakouských Alpách, vhodné pro děti (dětské zimní parky, sjezdovky a tak + jestli nemáte někdo super tip na ubytování. Budu vděčná za jakýkoliv tip. Díky moc!!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Veronika K. (plavacek) ID 34544, mimibazar.cz/plavacek (29.1.2011, 23:57)
My jezdíme k Hintertuxu do Zillertal Areny. Je to hodně známé středisko - pro malé děti super. http://www.zillertalarena.com/de/arena/winter/start_winter.html (lyzar) (koule) (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavlína R. (pavlinaroz) ID 123580 (29.1.2011, 12:55)
My jezdili několik let do Schladminku. S dcerou 3 roky jsme tam byli loni poprvé. Je tam moc hezký park pro děti 2 pásy a kolotoč. POsezení u toho a 2 restaurace s výhledem na park dětský. Malou to tam moc bavilo jak viděla ostatní děti. A děti myslím do 6 let to tam mají zdarma, ale je možné že už to je jinak. Jinak sjezdovek je tam mraky jen si vybrat kopec na kterém budete lyžovat. Všechny kopce jsuo propojené. S ubytováním moc neporadím, bylo to zařizováno vždy pro víc osob 30 a víc. Jo a jedna paní po nás chtěla ukázat kolik má malá let, když jsme ji strkali pod turniketem, aby prošla!! Asi paní nemá pojem o tom jak vypadá a jak je velké 6 letý dítě. Musela jsem ukázat pas, kde jsem měla malou napsanou. ,-)

ODPOVĚDĚT