Kde koupit sedačku?
Prosím poraďte kde koupit novou sedačku do obývacího pokoje-s jakým obchodem jste spokojeni?Chtěla bych rohovou a musí být rozkládácí na každodenní spaní,cenově tak do 18 000kč-bydlíme v bytě takže nějaký axtra prostor tady není+dvě děti 6let a 2 rok
poslední fotografie v albu Sedačka | Kde koupit sedačku?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Veronika Š. (dablice911) ID 324997 (21.2.2011, 19:21)
Dobrý den, doporučuji tento obchod: http://www.spectrumnabytek.cz/, koupili jsme si u nich rozkládací pohovku za necelých 11 000 v akci a je perfektní.

ODPOVĚDĚT
Šárka N. (Šárka N.) ID 39689 (21.2.2011, 13:13)
Dobrý den, jsem prodejce kožených sedacích souprav, u kterých je možnost i rozkládacích modelů. Jelikož zastupuji přímo výrobce a mám i vlastní zkušenost, mohu Vám s klidným srdcem říct, už nikdy rozkládací sedací soupravu na každodenní spaní. Víte, vždy je to kompromis u té sedací soupravy. A když vezmu v úvahu, že se kvalitně nevyspíte, což Vám s postupujicím věkem může dost vadit - bolesti zad, od krční páteře i bolesti hlavy, řešili jsme to před lety skříní v obýváku, kde byla ukryta postel s kvalitní matrací. A navíc, snadná manipulace. = vítězství.
Prodávám kvalitní kožené sedací soupravy, a ke každodennímu spánku bych Vám nedoporučila žádnou, jelikož konstrukčně je sedací souprava, jak už název napovídá k sezení, a ta rozkládací k občasnému přespání.
Pokud se budete chtít něco zeptat, ráda odpovím. Přeji Vám příjemný den
Šárka

ODPOVĚDĚT
Šárka N. (Šášula) ID 48230 (21.2.2011, 21:30)
Děkuji za vyčerpávající odpověď.My bydlíme v bytě 2+1 a do obyváku se nám skříň s postelí a sedačka bohužel nevejde.Našli jsme sedačku,že po rozložení je to klasická postel s matrací a nespí se na sedačce jenže ta cena 35 000kč je na nás opravdu hodně.

ODPOVĚDĚT