NACHLAZENÍ....
MAMINKY JSEM VE 40TT VČERA JSEM MĚLA PRVNÍ TERMÍN,9.3 DRUHÝ,JSEM DOSTI NACHLAZENÁ PORAĎTE CO MI ZABERE????KAŠLU JAK TUBERÁK,MÁM RÝMU A ZÁNĚT SPOJIVEK,NECHCI ABY TO MALÁ HNED CHYTLA....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Karolína V. (arrco) ID 263768 (3.3.2011, 16:25)
Tak na sražení teploty z léků můžete jen Paralen (Panadol), ale pokud není teplota, tak není důvod. Jinak já jsem zastánce cibulového výluhu, na mě účinkuje a mořské vody do nosu. Nesouhlasím s názorem, že kojící matka může vše, na čem není vysloveně napsané, že to kojící nesmí. Z vlastní osobní i pracovní zkušenosti vím, že to u NĚKTERÝCH léků není jen alibismus farmaceutických firem.

ODPOVĚDĚT
Kateřina Z. (K.K) ID 51850, mimibazar.cz/katkazaoralova (3.3.2011, 12:41)
MOC DÍKY ZA RADY :-) ZKUSÍM CO SE DÁ,ASPOŇ ŽE NEMÁM HOREČKY :-| SNAD BUDE MALÁ OK A TO NEJHORŠÍ BUDE ZA NÁMA..... :-$

ODPOVĚDĚT
Dada H. (quadka) ID 318533, mimibazar.cz/quadka (3.3.2011, 12:17)
do krku jsem používala septisan, může se v těhu, do nosu mořskou vodu a pak cibulový čaj nebo výluh cibule+citron+cukr nebo med do misy, a nechat vyluhovat. Ale nakonec mi pomohlo že mi praskla voda a nespouštěl se porod a protáhly mně penicilinem a z porodnice jsem šla zdravá jak rybka :-). Ještě mi radila kamarádka prevenar akut. Ale dejte na dr., zavolejte ji. Já se tak trápila teď při kojení, všeho jsem se bála a nic mi nechtěla obvoďačka dát a nakonec mi pediatrička povolila kde co. Držím palce k porodu ať všechno dobře dopadne.V porodnici při nejhorším na vás dohlídnou a něco daj abyste tam nenakazila jiné a dobře se vám rodilo, jen se jich nebojte zeptat. (mamca)

ODPOVĚDĚT
Jana F. (Brigitte) ID 6218, mimibazar.cz/brigitte (3.3.2011, 12:11)
Můžete jen homeopatika a Stoptussin.... Já na tom byla stejně... Ale Stoptussin zabíral strašně rychle...
(Y)

ODPOVĚDĚT
Martina D. (dekysova) ID 189252, mimibazar.cz/dekysova (3.3.2011, 12:11)
ja byt vama,zajdu si do lekarny a zeptam se co zabere a co muzete..na kašel poradim hedelix..nebo nejlip si nakrajejte cibuli, vetsi..no hrnku,,dejte cukr,,i med třeba..cibule pusti štávu a tu si po lžičkach davejte. to vam pomuže na kašel..mam to vyzkoušene..i malemu to davam a paráda.. (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT