První den seznamování
Eliška má za sebou traumatické miminkovské období. Nicméně přijala Samíka nakonec dobře a už druhý den to bylo v pohodě. Eli si ho pustila už docela blízko.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Alena C. (matysek 333) ID 23156, mimibazar.cz/matysek333 (11.4.2016, 22:31)
Co to je za úžasného pruhovaného kocoura ?

ODPOVĚDĚT
Petra B. (kirana) ID 121211, mimibazar.cz/kirana (5.4.2011, 10:12)
Kocourek je opravdu luxusní, má nádhernou kresbu (L) (L) (L) [A] (@) A co se Elišce stalo? (@) (L)

ODPOVĚDĚT
Hana Marie T. (hamat) ID 78427, mimibazar.cz/hamat (5.4.2011, 14:41)
Eliška má na fotce pokastrační košilku, na stehy jedeme v pátek. Jsem ráda, že ji má, tolik se Samem divočí, že se bojím aby stehy nepopraskaly.
Nebo myslíte chybějící ocásek? Eliška je nalezenec a byla ve velice vážném stavu. Něco jí pokousalo ne ocásku a zadních nožičkách. Vzhledem k tomu, že byla bezprizorní a bez ošetření a byly mrazy ocásek se zanítil a část odpadla. Měla podezření na sepsi, ale pan veterinář jí udělal rozbor krve a když byla v pořádku ocásek amputoval. Eliška je opravdu úžasná kočička, velice statečná a vyiální. Moc legrační byl první den se Samíkem. Eli nezná kočky, kotěcí hry atd., navíc má špatné zkušenosti. Tak si Samíka držela od těla, mručela mručela a syčela. S těmi zvuky a v té košilce a pahýlkem místo ocásku vypadala spíš jako teriérek než kočička. Ale stále za ním běhala, lákal jí. Teď jsem přišla ze zahrady a spinkají spolu na křesle. Mám velkou rado

ODPOVĚDĚT