gril na lávové kameny
Maminky, mám nový lávový gril a hodně mi šlehaly plameny i na nejmenší teplotě, vám to dělá taky ? To bych musela dělat marinádu bez oleje ? Jak to děláte vy, aby grilovačka byla pohodová ?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Věra C. (Patamata) ID 271501, mimibazar.cz/patamata (8.7.2011, 12:45)
My máme taky tento a zatím nic neprskalo, nehořelo. Manžel je už ale profi (H), tak nemám tušení, jak to dělá. Každému u nás to z lávového chutná víc než z klasického (Y) maso dělá na roštu, zeleninu v alobalu i na roštu, záleží na typu. oleje také nedáváme moc. (L)

ODPOVĚDĚT
Katerina M. (Berta26) ID 138822, mimibazar.cz/berta26 (7.7.2011, 23:41)
Mame uz asi treti a budeme zase menit..... (svatba) je fanatik, prakticky cele leto jen grilujeme.... musite si koupit obycejnou plastovou nadobku se strikackou *-) sakra ja nevim jak bych to spravne rekla cesky, v italstine je to spruzzino, dat tam smes vody s vinem pomer asi 1:3 a pak jen strikat a strikat - po plamenech i po masu to je fuk, sice se bude dymit, ale nepripali se Vam to a maso je opravdu chutne a mekke - ale hlavne jak to rika ten muj talian musite to delat s laskou aby to bylo dobre ,-) ,-)
Rikala jsem, ze budeme menit, nevim jestli je to i v cr, budeme mit gril, ktery bude grilovat seshora, tzn. ze vsechen tuk bude odkapavat do nadobky pod rostem - takze uz zadne plaminky a haseni (L)

ODPOVĚDĚT
Pavla Š. (dssl) ID 28459, mimibazar.cz/dssl (7.7.2011, 21:27)
My máme asi měsíc ten co máte na obrázku. Zkoušeli jsme grilovat na alu tácku, ale nic moc :-( Prostě to nebylo ono a maso nebylo opečené jako klasicky z roštu - jedinou výhodou bylo to, že se gril skoro nezašpinil ,-)
Teď grilujeme klasicky na roštu a dost často nám to taky hoří....bohužel nevím co s tím....hoří to i u párku....
Zrovna všera jsem celý gril zase drhla. Máme i celkem špinavé ty lávové kameny, takže asi častěji budeme kupovat nové a měnit je (Y)

ODPOVĚDĚT
jitka š. (susinka) ID 15190 (7.7.2011, 12:38)
Zdravím,
také nám to takhle prskalo a hořelo. Dáváme teď alu tácek na jedno použití. Nic tak nekape na kameny. (radost)

ODPOVĚDĚT
Judita M. (katz) ID 108188, mimibazar.cz/katz (7.7.2011, 11:07)
Ahoj,mám přesně tenhle třetím rokem a super.
Ano je to olejem ,dávat míň stačí jen potřít ,není nutné aby v tom maso plavalo. (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Radka K. (porik) ID 64736, mimibazar.cz/porik (7.7.2011, 12:06)
Maso nebylo ani naložené, jen potřené marinádou a stejně to prskalo. Musím to nějak vychytat.

ODPOVĚDĚT