Zrušení povinného ručení
Mamča v půlce dubna zrušila povinné ručení u pojišťovny Slavia a nechtějí ji vrátit zbytek pojištění kvůli tomu,že jim nevrátila zelenou kartu /ona ji však zřejmě vyhodila/ máte někdo podobnou zkušenost? Jedná se cca o 1700kč. děkuji Katka
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (8.7.2011, 19:10)
Bohužel je spravedlnost na straně pojišťovny - pokud nedostane zpět platnou ZK, tak nemusí vrátit alikvótní podíl zrušeného pojistného, protože by se dala dále používat jako platná, v případě, že by si její ztrátu někdo vymyslel... Ale dobrý tip je dole to čestné prohlášení o ztrátě. Je to ale o dobré vůli pojišťovny.

ODPOVĚDĚT
Andrea H. (Babu13) ID 73351, mimibazar.cz/babu13 (8.7.2011, 17:24)
Pojišťovny na to mají nárok (vrátit ZK) i když to mnohdy nevyžadují. Zkuste doložit čestné prohlášení o ztrátě a mělo by se to urychlit. (Y)

ODPOVĚDĚT
petra p. (megina) ID 1782 (8.7.2011, 16:52)
já spíš vidím problém s pojištovnou slavia,nechci strašit...ale asi budete muset přitvrdit,trochu bombardovat meily atd.......já teda rušila několikrát pov ruč a nikdy kartu nechtěli....peníze pak do 2 mes poslali...ale to u jiných pojištoven....potom co me naboural v lednu klient pojištovny Slavia a já měla totální škodu a pojištovna Slavia to nemínila vyplatit,snižovali mi částku atd......těch tf a meilů brrrrrrrrrr,až když jsem vyhrožovala,že budu vymáhat peníze na řidiči co mě to udělal,tak pak zaplatili a ještě se jim nechtělo......nejhorší pojištovna na trhu...sice nejlevnější,ale hovada......nevyplácí atd...........

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (8.7.2011, 16:41)
jsme pojištěný u Slávie už delší dobu, když jsme tenkrát rušili u jiné pojišťovny, tak jsme také museli vrátit tu zelenou kartu, to je podmínka, tak ať jim mamča napíše, že jí ztratila, je to důležitý doklad a je vystavená na rok, pokud se pojištění zruší, muse se karta vrátit, asi aby se to v příp. problému nedalo zneužít (F)

ODPOVĚDĚT