Pláž v Gradaci 2011
je veliká,prostorná
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
ZUZANA O. (Zuzinečka) ID 133843, mimibazar.cz/zuzinecka (15.5.2012, 11:47)
Dobrý den,
měla bych na Vás otázky ohledně Gradacu. Jak se Vám tam líbilo, kde jste bydleli........?????Pokud Vám to nevadí,ráda bych se dozvěděla cokoliv. Chystáme se tam letos s dětmi a přáteli. Jela byste tam znovu nebo raději jinam???

Díky Zuzana

ODPOVĚDĚT
Dasa H. (bamida) ID 129370, mimibazar.cz/bamida (15.5.2012, 17:05)
ZUZANKO,JÁ TAM BYLA JEN NA JEDNODENNÍ VÝLET.JE TAM PĚKNĚ,A URČITĚ JSEM SE SHODLA S MUŽEM,ŽE TAM NĚKDY POJEDEME A UBYTUJEME SE TAM. URČITĚ SI VEMTE BOTY DO VODY-JEŽCI TAM JSOU. PLÁŽ BYLA ČISTÁ,VODA TAKY.KOUPIT SE TAM DÁ VŠECHNO. MYSLÍM,ŽE BUDETE SPOKOJENI-POKUD NEHLEDÁTE KLID. JÁ S MUŽEM A DĚTMA ZATÍM CHCEME KLÍDEK-NETOUŽÍME PO OBCHODECH,RESTAURACÍCH A HODNĚ LIDECH NA PLÁŽI.ANI PO TOBOGÁNECH-SPÍŠE SE DĚTI I MUŽ POTÁPÍ. TOBOGÁN A VŠE VE VODĚ CO JE NAVÍC SE PLATÍ.
TAK SI UŽÍJTE DOVOLENOU-URČITĚ BUDETE SPOKOJENI. POKUD VÁS JEŠTĚ NĚCO ZAJÍMÁ-PTEJTE SE KLIDNĚ. JINAK SI ZADEJTE FORUM CHORVATSKO A TAM O GRADACI NAJDETE FAKT VŠE A I O CESTĚ ATD.POKUD TO NENAJDETE -TAK NAPIŠTE . PĚKNÝ DEN DÁŠA

ODPOVĚDĚT
Petra T. (hanuskaa) ID 86807, mimibazar.cz/hanuskaa (1.2.2012, 18:59)
Dobrý den,

v pondělí jsem zaplatila dovču v Gradaci, do Chorvatska se budu vracet po 20letech, tenkrát jsem byla jen na Instrii, vidím Vaše fotečky a už se moc těším, můžete mi něco doporučit?
Petra

ODPOVĚDĚT
Dasa H. (bamida) ID 129370, mimibazar.cz/bamida (1.2.2012, 19:26)
Dobrý večer,já v Gradaci byla jen na jeden den-mrknout,zda by se nám tam někdy líbilo :-) . Je to veliké město,na nás moc lidí-pláž pěkná-tedy ta co mám na obrázku,kousek dál se dá najít i klídek-jen se musí chodit a to já zatím nechci ,Barunka je malá. Ovšem někdy v budoucnu se do Gradacu určitě vydáme (child2) (child2) (child2) i na dovolenou. Tak si to užijte a at Vám výjde počasí (child1) (child2) (child1). Dáša

ODPOVĚDĚT