Cesta na pláž přes duny
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Kateřina B. (Bekinka) ID 10565 (12.8.2011, 21:25)
Tak přesně tudy jsme chodili minulý rok :-) byli jsme vedle v Zefiru (F)

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (marcelakr) ID 11712, mimibazar.cz/marcelakr (12.8.2011, 21:28)
my kolem Zefíru chodili - jaký byl? :-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina B. (Bekinka) ID 10565 (12.8.2011, 21:32)
Pokoje se mi moc líbily. Měli jsme rodinný pokoj - dva propojené dvoulůžkové. Takže dva balkony, dvě koupelny. Každý den úklid. To bylo opravdu moc hezké, vše čisté. I bazén byl krásný, zahrada také, ale bylo tam hrozné jídlo. Po dvou týdnech už jsem fakt nevěděla co si vzít a chodili jsme na křižovatku do stánku na palačinku |:o) Syn jedl každý večer hranolky s kečupem, tak jsem mu pak už chodila kupovat jídlo ven, aby snědl i něco "lepšího". Podle fotek jste měli nádherné počasí. My měli jeden týden zimu, déšt a vítr a druhý týden krásně. Letos letím s dětmi do Tunisu, tak tam snad počasí bude bez problémů (L)

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (marcelakr) ID 11712, mimibazar.cz/marcelakr (12.8.2011, 21:38)
my jsme byli spokojeni, jen ty bazény byly hrozně studené. Jídlo se taky dalo, ale ráno byl boj o stoly - hrozně moc lidí a málo stolů 8-|. Na palačinky jsme taky chodili - na konci pláže u takového starého tobogánu byly větší a levnější (ale byli jsme tam jen jednou). Počasí nám fakt vyšlo - jeden den byl bez sluníčka, ale teplo, tak jsme jeli do Starého Neseberu a pak poslední den bylo zima a pršelo - odjezd od hotelu jsme měli v poledne, tak se to dalo, ale kdo tam musel zůstat do večera, tak asi proseděl celý čas na recepci - nešlo v tom počasí nikam jít. (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina B. (Bekinka) ID 10565 (12.8.2011, 21:43)
K tomu starému tobogánu jsme chodili na procházky když bylo ošklivo, taky jsme hodně jezdili vláčkem na druhý konec pobřeží. No, museli jsme nějak zabavit děti. My jsme odjížděli až v osm večer a dcera měla už dva dny úpal, horečky a zvracela, tak to bylo náročné, protože nám nedovolili připlatit si pokoj až do večera, že mají plno a delegátka se na nás vykašlala, takže jsem s dcerou trávila celý den na recepci na pohovce, ustlala jsem jí tam na osuškách a babička byla se synem u bazénu. Ale jinak se nám tam líbilo, asi bych jinde za takovou cenu 14 dní u moře nesehnala. V Nesebaru bylo krásně, byli jsme tam večer a úžasné posezení v restauraci s výhledem na moře,.

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (marcelakr) ID 11712, mimibazar.cz/marcelakr (12.8.2011, 21:45)
tak to byl nic moc konec dovolené :-| (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno