Dokládám mail pí PRŮCHOVÁ
nabízeli jsem pí průchové odstoupení od smlouvy s vrácením Kupní ceny. Zde dokládám mail-kde se s námi ne zrovna mile hádá,že žádá reklamaci. Tak jsme tedy započali reklamaci kde má zákazník nárok na opravu či výměnu věci a ejhle-nastal BOJ .
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jana P. (jane1702) ID 274354, mimibazar.cz/jane1702 (24.1.2012, 15:50)
Důvod reklamace byl proto,že vy jste po odeslání kola kolo nevyzvedla...dělala jste mrtvého brouka 3týdny a to aby nám vypršela smlouva na vrácení zboží. Jste vyčůraná až na půdu!!! Fuj HAMBA""" (N)

ODPOVĚDĚT
Johana P. (jožka) ID 12142, mimibazar.cz/jozka (24.1.2012, 16:04)
Nechte si již laskavě těch urážek a špín co zde šíříte-to že jste poslala do obchodu,který nese název U tří čertíků balík na mé jméno je Váš problém.
Nezlobte se ale pošťačky opravdu neznají jména všech majitelů různých firem :-). Proto se Vám vrátil zpět-ADRESA NEZNÁMÁ !! Vaše mluva je opravdu třešnička na dortu-já bych si nikdy neopovážila užívat takovýhto urážek a výsměchů na člověka kterého neznám ať by mi byl sebeodpornější.
Započala jste reklamaci A BYLA S VÁMI ŘÁDNĚ UKONČENA PŘED PŮL ROKEM ! ŽÁDNÁ SMOUVA NA VRÁCENÍ VE 14-TI DNECH NEVYPRŠELA-POKUD ZÁKAZNÍK SEPÍŠE ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY A ODEŠLE I MAILEM DO 14 DNÍ OD NÁKUPU-NENÍ JIŽ PODSTATNÉ KDY PRODEJCE ZBOŽÍ ZPĚT OBDRŽÍ-SAMA JSTE SE SVOBODNĚ ROZHODLA A ZAPOČALA REKLAMACI-Obávám se však,že vy jste nejen mailem ale i písemně sepsala REKLAMAČNÍ ZÁPIS. TAKŽE POPEL NA HLAVU SYPTE SAMA SOBĚ !
a JAK SAMA PÍŠETE-

ODPOVĚDĚT
Johana P. (jožka) ID 12142, mimibazar.cz/jozka (24.1.2012, 16:09)
PRODALA JSTE JEJ JAKO NOVÉ ZA PLNOU CENU-TAK ASI MUSELO BÝT OK A NE ,,KŠUNT,, JAK SE VYJADŘUJETE VY. nEVÍM JAKÉ POHNUTKY VÁS K TOMUTO JEDNÁNÍ VEDOU-ZDA ZÁVIST,ZÁBAVA APOD. A JE TO VAŠE VĚC
JAK NA VEŘEJNOSTI VYSTUPUJETE-ALE NAŠI ZÁKAZNÍCI NÁS MAJÍ RÁDI
A VAŠE ZNOVU A ZNOVU SE OPAKUJÍCÍ URÁŽKY OBJEVUJÍCÍ SE NA RŮZNÝCH WEBECH NÁM ZÁKAZNÍKY NEODLÁKAJÍ

ODPOVĚDĚT