Můj poslední úlovek Shape ups od Sketchers
Sice jsou z obchodu, ale hrozně chválím, posiluje pry svaly při chození skoro jako ve fitness.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Michaela Z. (samuelmm) ID 261903, mimibazar.cz/samuelmm (9.9.2011, 19:56)
(Y)JÁ MÁM DOMA reebok easy tone A ZATÍM MI "POZADÍ" MOC NEVYTVAROVALY *-) (L)
(C) (D)POHODOVÝ ZBYTEK DNE (D) (C)

ODPOVĚDĚT
Simona D. (Jantje) ID 81364 (9.9.2011, 23:11)
Je a jeste muzu se zeptat jak dlouho v nich chodite denne a jak dlouho je mate......? a taky mi rikali v obchode, ze musim postupne ze zacatku, ja v nich chodila zatim jen teda nekolikrat doma a ted musim lezet, takze nemuzu do porodu zkouset, jak jsem si planovala na dlouhe prochazky jako nahrazku za sport. DIky.

ODPOVĚDĚT
Michaela Z. (samuelmm) ID 261903, mimibazar.cz/samuelmm (10.9.2011, 7:21)
(C)dobré ráno Simčo (C)
:-$mám je asi rok,jedny bílé a jedny černé ,-)chodím v nich denně s malou ven,takže je mám asi tak 2-3 hoďky každý den (F).
Možná to chce delší trasy...nevím,ale co je pro mně důležité je obrovské pohodlí,které poskytují (clamp).
Tak snad budete spokojená (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)
(kytara)krásný víkend (kytara)

ODPOVĚDĚT
Simona D. (Jantje) ID 81364 (9.9.2011, 22:49)
Funkce me moc nemusi zajimat, neodolala jsem kvuli krasnemu designu (nejsou jako ty predesle takove koule),a taky kvuli mode a malinke slevicce (jojo, byl to ulovek, sladky, nebot sehnat ho v me velikosti byl uspech) :-) Ale taky teprve uvidim, co z toho nakonec bude za socharske dilo :-$ a zda ocenim i funkci, moc s tim nepocitam radeji a jen kvuli tomu bych je za PC 119 euro nekupovala, beru to jako bonus.Ono bez chozeni to rozhodne nepujde a kazde chozeni vlastne posiluje, navic kdyz si u toho stahneme zadek a stehna....proste tyto boty nas maji hlavne donutit chodit a tim k vetsi kondiicce a my to pak mame svest na ty botky....psychologie (pst)
Rozhodne miluju to pnuti vzadu na stehnech a lytkach jako pri tanci, coz mam ted prisne zakazane. Ale po porodu nejake to kilecko asi bude, takze se vyfiknu i do poli a zkusim vice vyuzit ty svoje 10km prochazky s kocarkem.

ODPOVĚDĚT