Je mi 32 a bolí mě koleno.. :o)
Asi 14 dní mě bolí koleno. Nebolí ani zvrchu, ani zespoda, ale spíš jako z vnější strany a ani ne tak při pohybu, jako v klidu. A spíš tak navečer a večer, když sedím, tak to fakt bolí.. Nevíte, co to může být?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Pavlína F. (Pa-Pája) ID 81161 (7.10.2011, 8:54)
příčin může být několik, může to třeba být popraskaný meniskus, což je na laparoskopický zákrok a týden o berlích, ale výsledek je úžasný, mám takhle operovaná obě kolena, nic to není a mám už několik let pokoj a to po operacích sportuju, chodím na túry atd,a nic necítím. To Vám řekne ortoped. Nebo se klidně může jednat o problém v ledvinách. Pokud nesprávně fungují ledviny, nevyživuje se kolenní chrupavka a to pak bolí. To znamená hodně pít a nasadit želatinu. Bolesti to může trvale odstranit. (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (6.10.2011, 22:59)
A jakou máte profesi? Přesně tohle měl manžel, přes den dobrý, v noci nemohl spát, jak ho to bolelo z venku. Byl na vyšetření , jestli nemá trombozu atd, nic nepotvrdili. Bral léky na bolest, hlavně na noc. Pak jsme kontaktovali známou masérku, a jen po telefonu hned řekla, co mu je. Manžel je řidič - strojník, celý den sedí a prý má zkrácený boční sval a vazy u kolena. Typické u sedavého zaměstnání. Skřípá mu to nerv a lymfu. Jak se noha natáhne, tak to ještě víc bolí. Byl 2 x na masáži, celé mu to povolila a je bez problémů. Musí nohu protahovat - dáte až třeba na okno na parapet a tlačíte dolů. Prvně u toho hekal ,-), ale teď fakt dobrý. Takže třeba máte stejný problém. *-)

ODPOVĚDĚT
Markéta Ř. (věrouš) ID 24188, mimibazar.cz/17774 (6.10.2011, 20:36)
Dobrý večer zřejmně se vám dělá výpotek také už bohužel na to trpím :´(chce to studené obklady nebo alpu a pokud to nepomůže směr nemocnice na vytažení vody ,mě bylo řečeno že to může být z toho že doma máme schody že chodím do patra nebo že jsem přibrala :-o,zrovna nedávno jsem to měla, ale musela to ŕozchodit páč mám malé děti ,-)markéta

ODPOVĚDĚT
Gabriela J. (gabriela.jakoubeova) ID 106933 (6.10.2011, 17:44)
Po druhém dítěti (ve 30 letech) mě bolí obě kolena, hlavně večer. Musím mít nohy natažené a večer v posteli ležím jak prkno :-D
Asi před rokem jsem si koupila podpatěnky do bot kvůli patám a dost se mi ta kolena zlepšila. Mám ty podpatěnky i v pletených bačkorách na doma.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (6.10.2011, 15:48)
to je tím, že přichází podzim, začínají bolet kosti, u mě je to každoročně normální ,-)

ODPOVĚDĚT
Sabina V. (bluezuu) ID 317012 (6.10.2011, 14:15)
já mám zas vždycky období, kdy mi ty kolena tuhnou...bolí mě když dlouho sedím, je to taková divná bolest...a pak je zaboha nemůžu rozhejbat ,-) ale po nějaký době to vždycky přejde.. ale u mě je to i urazama a dědičný, mám špatnej tvar kloubu (F)

ODPOVĚDĚT
Hana F. (mylhaus) ID 28924, mimibazar.cz/mylhaus (6.10.2011, 13:16)
Evi, něco podobného jsem měla kolem třiceti. Ta bolest se nedala vůbec popsat. Byla nepříjemná, ale definovat, kde to bolí bylo nemožné. Podstoupila jsem laparoskopii a na nic nepřišli. Jen mi odsáli nějakou řasu, která se tam tvoří a od té doby mám klid. Bolí mě to jen když má přijít změna počasi. Určitě si najděte nějakého dobrého ortopeda a ničeho se nebojte ani operace. Ta byla naprosto úchvatná (celou jí můžete sledovat na obrazovce a je to jako pohled do akvária :-))
Držím palce H.

ODPOVĚDĚT
Eva N. (Eviskaa) ID 92080, mimibazar.cz/eviskaa (6.10.2011, 13:29)
Hani, výraz "úchvatná operace" mě teda fakt pobavil.. :-D A ani teda nevím, jestli chci vidět, jak moje koleno vypadá zevnitř.. :-)
Ale děkuji za radu.. se mi právě moc k doktorovi nechce, ale tak uvidím.. A na operaci už vůbec.. Nevím, jak by taťka doma zvládnul Honzíkovy noční děsy sám.. :^)

ODPOVĚDĚT
Petra B. (bestpetruska) ID 271821, mimibazar.cz/bestpetruska (6.10.2011, 13:37)
je mi 25 a dva měsíce mě bolí lýtko,kotník a koleno,lítám po dr a nikdo nic neobjevil,bolí to občas.První co chtěli všichni vědět-jestli mě budí bolest ze spaní....nevim proč,ale každýho to zajímalo *-) držím palečky

ODPOVĚDĚT