kluků pokojíček
5
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Veronika H. (Wewa) ID 16754, mimibazar.cz/wewa (28.2.2012, 12:46)
Dobrý den, Sašo,
přiznám se, že jsem patrovku vůbec nechtěla... Z vlastních zkušeností, kdy jsme se s bráchou hádali, kdo kde bude spát apod. S bráchou jsme to řešili tak, že jsme se střídali po týdnu a pak jak jsme byli starší, tak se to nějak ustálilo a my už měli každý svoje napořád. :-)
Kluci měli vyvýšené postele, pod jednou byly uložené hračky a pod druhou měli prostor na válení. Protože jdou kluci letos do školy, potřebovali pořádný stůl a tak museli postele ustoupit. Patrovku jsme již dělali prodlouženou, protože počítáme s tím, že kluci budou vysocí po nás. ,-) Tomu je také uzpůsobená i výška horního lůžka, tak aby se dalo na spodní v pohodě sedět. Přestože jsem vysoká, mám sama problém s povlíkáním postele a její udržbou ve vrchním patře. Už teď si říkám, jak tam polezu jako starší. *-) Toto vidím jako jediné mínus. Kluci se sami dohodli, kdo bude kde, jen jsou hádky, že ten

ODPOVĚDĚT
Saša T. (Lexi) ID 7024, mimibazar.cz/lexi (28.2.2012, 10:12)
Dobrý den, Veroniko, moc se mi líbí vaše řešní dětského pokoje. Mám taky dvojčata-kluky a momentálně tuto situaci řeším :-) Zajímá mne, jak se kluci dohodli na spaní na palandě? U nás by byl strašný boj, kdo bude spát nahoře. Taky by mne zajímala praktická stránka horního lůžka, budu ráda když mi poradíte :-) Jde mi o to, že já jsem dost malinká a neumím si představit, jak nahoře povlíkám prostěradlo a peřiny, neřknu-li jak nahoře uklízím, když se mi tam někdo ublinkne /občas se nám to stává při kašli, když jsme nemocní/. Zase na druhou stranu si myslím, že to ušětří dost místa. No, prostě potřebuji nějaké rady, jak to vidíte vy: plusy-mínusy :-) Moc vám děkuji (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Vlasta M. (Vlasta33) ID 166673, mimibazar.cz/vlasta33 (24.10.2011, 7:37)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Milada H. (milkanka) ID 329807 (23.10.2011, 22:40)
Pecka, jednoduché, čisté, prostě super!!! (Y) (Y) (Y) (Y) Asi máte dělané na zakázku, že? Právě řešíme také pokojíček, a ten Váš mne opravdu zaujal :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (Wewa) ID 16754, mimibazar.cz/wewa (23.10.2011, 22:59)
Děkuju. :-$ Nechali jsme vše dělat na zakázku. Do našeho pidi pokojíčku skoro nic nevleze. Nakonec jsme na 20 m umístili vše co jsem si vymyslela :-)

ODPOVĚDĚT