| Věra K. (BARAKUDAS) ID 199286 (upraveno 27.10.2011, 16:52) |
já zavařovala do sklenic upekla jsem vepřové dala do sklenic a 20minut jse ster, jen musej být červené gum. a taky veřové na kostky na guláš jsem si obdělala jak když vaříte jen co se maso zatahlo šup do lahve a steril. nikdy se nic nezkazilo držím palce jrn jsem zapoměněla nikam nedává cibul pak to kvasí rádo
ODPOVĚDĚT |
| | Marcela T. (PPecinka) ID 41019, mimibazar.cz/zvedavaholka (27.10.2011, 18:21) |
maso předtím uvařit nebo upéct? A do měkka nebo ne?
ODPOVĚDĚT |
| | | Věra K. (BARAKUDAS) ID 199286 (27.10.2011, 23:16) |
Jen obdělat to co je na guláš pečeni jen tak napul doděláse při zavařování klidně přidat na horu lžíci sádla
ODPOVĚDĚT |
| | Karin J. (hvezda11) ID 80844 (27.10.2011, 16:58) |
moooooc děkuji
ODPOVĚDĚT |