![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130729/20/a125391-1375121441.jpg) | Anna K. (Annitta) ID 125391 (2.11.2011, 19:06) |
já dělám jinej, ale už ho testovalo kolem 60ti lidí a všem děsně chutná-víc než kupovanej a každej chce recept 30 dkg cukru krupice, 2 vajíčka, 4 vrchovaté lžíce medu, 15 dkg másla - tyto suroviny rozpustíme ve vodní lázni a horké vlijeme do: 90 dkg hladké mouky smíchané se 2 lžičkami jedlé sody Rychle zpracujeme v těsto, popřípadě přidíme máslo, aby se nám těsto lépe spojilo. Vyválíme 4 placky, nejlépe přímo na pečícím papíru, pokud se těsto lepí na váleček, tak vyvalujeme přes fůlii nebo igelitový sáček. Pečeme do zhnědnutí asi na 200C. Placky jsou po vychladnutí tvrdé a plníme je krémem. Krém: 1 máslo, 3/4l mléka, 2x vanilkový puding, 10 lžic cukru, 1 vanilkový cukr Nejprve uvaříme puding, když se provaří přidáme cukr+ vanilkový cukr. Necháme vychladnout. Vyšleháme máslo a do něj přimícháme studený puding.
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130729/20/a125391-1375121441.jpg) | Anna K. (Annitta) ID 125391 (2.11.2011, 19:06) |
pokračování: Dáváme na sebe placku + krém + placku + rybízovou marmeládu + placku + krém + placku. Poléváme čokoládou, sypeme ořechy nebo kokosem. (já dávám přednost ořechům) Nejlepší je nechat 1 den odležet, ale cca 3 den je medovník nejlepší.
ODPOVĚDĚT |