Naši Moravští Modráci :-)
Ti se nepůjdou ohřát do trouby .-) Jsou do chovu............
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Anna Zapletalová (Nzmz) ID 522264, mimibazar.cz/nzmz (20.12.2015, 18:16)
fešáci (Y)

ODPOVĚDĚT
Silva P. (Silvka) ID 72988, mimibazar.cz/silvka (17.11.2011, 22:09)
(Y) (Y)tyhle králíky chci!! Ale místní chovatelé mě odrazují,. že prý je budu špatně schánět...Je jich málo, takže sehnat nepříbuzné prý bude těžké...Jak je to se srstí, prý na slunci "reznou" ?? (F)

ODPOVĚDĚT
Gabriela B. (Gabinga) ID 76181, mimibazar.cz/gabinga (18.11.2011, 9:50)
S těmi Modráky je opravdu tak jak říkáte, je jich málo.Aby jsme zabránily příbuzenské plenitbě ,tak máme každého od jinud a ještě s papírama,ale 100% záruka to také asi není.My jsme z Ústí nad Labem a pro samce jsme jeli až do Berouna a samičku jsme pořídily na výstavě v Litoměřicích,tam je perfektní výběr,jsou tam stovky králíků a všech plemen,mohu doporučit,ale Vy to máte trošku z ruky.Pokud by jste tam jeli ,tak by bylo dobré ráno,odpoledne už je to dost prořídlé.Jinak veškeré informace o králíkách ,výstavách apod. najdete na stránkách www.ifauna.cz -moc fajn stránky! A s tou srstí máte pravdu,na sluníčku reznou.Mají takové narezlé fleky. A ještě špatně se připouštějí! Samičku musíme vyloženě přemlouvat. My jsme si je ale na první pohled zamilovali a chováme je již třetím rokem. Samička porodila již celkem čtyřikrát a všichni potomci šli do chovu :-) :-) Tak Vám přeji hodně štěstí v chovu

ODPOVĚDĚT
Silva P. (Silvka) ID 72988, mimibazar.cz/silvka (18.11.2011, 14:44)
Moc děkuju za rady! My tady rozšíření chovu hledáme v Německu, máme to 14km, ale právě tihle tam samozřejmě nejsou ... Tak nevím...Chci potom ještě velké i zakrslé rexe, tmavších barev, ale vedle našich NoS chci ještě jedno plemeno, žádné jiné než modráci mě ale nezaujalo, tak holt budu hledat . ,-). Ještě jednou díky za odpověd! (F) (F)

ODPOVĚDĚT