| Veronika M. (MiTiMa) ID 9170, mimibazar.cz/mitima (11.12.2011, 21:03) |
Teda to vypadá zajímavě Nebyl by prosím recept? Jak na to? Děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | Dana B. (Araman) ID 91099 (11.12.2011, 21:17) |
Verunko, děkuji.Je to naprosto jednoduché. Já použila bílou a tmavou čokoládu a polevu,rozpustila ve vodní lázni,odstranila jsem stopky a v OBI koupila dřívka, která jsem tam zapíchla.Pak už jenom namočit do polevy a vyválet včemkoliv chcete.Já použila barevnou a čokoládovou cukrářskou rýži, rozsekané mandle a nesolené arašídy. Ty oříškové jsem jestě po stuhnutí pocákala tou bílou a tmavou čokoládou přez vydličku.Na balkóně to stuhlo na pečícím papíře velice rychle.Jinak koukněte na YOU Tube-caramel apple. Je tam sposta návodů a fintiček. Já karamelky neměla, ale pravé americké jablíčka jsou dělané právě nejdříve v karamelu a pak v čokoládě a teprve pak se obalují.Já jsem ale se svojí prvotinou velice spokojená.Určitě to vyzkoušejte. Jablíčka jsou ta tvrdá, zelená.Moc zdravím a příjemnou adventní neděli.
ODPOVĚDĚT |
| | | Veronika M. (MiTiMa) ID 9170, mimibazar.cz/mitima (11.12.2011, 21:27) |
Děkuji, určitě vyzkoušíme Vám také příjemný advent
ODPOVĚDĚT |