Obrázky pro radost
Když nemůžete sehnat obrázek, je lepší si ho namalovat. Stačí pravítko. Křídy fixované na plátně.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Michaela K. (bamiska) ID 391528 (13.12.2011, 13:02)
no tak to by se mi také hodilo a hlavně moooc líbilo do obýváku jen v hnědých odstínech....už jak dlouho sháním něco do obýváku co jsme se přestěhovali a dva roky mi tam nic nemám takže mohu nápad využít?????
ty křídy jimi se maluje na to plátno a pak se s tím něco dělá dál??? :-) :-) :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (Bláža DL) ID 289951 (13.12.2011, 16:36)
Nápad určitě můžete zkusit, ať se Vám to podaří. Teď v Lídlu velmi často mají plátna už natažená a předem připravená (natřená základní bílou barvou), takže stačí vybrat správnou velikost. Někdy tam mají i křídy, ale já mám koupené z papírnictví a prodávají i po jedné barvě, aby člověk, pokud běžně nemaluje, nekupoval celou krabici. Jsou to TOISON D´OR soft pastels od KOH-i-NORu. No a když to mám hotové, tak to pořádné ofoukám a oklepám od zbytků křídy a nastříkám fixátorem (já to mám Fixative spray také od KOH-i-NORu a stojí u nás v papírnictví 85,- Kč) ale třeba by to šlo i bezbarvným lakem (efekt to je podobný) - to nemám odzkoušené, ale určitě by to šlo zkusit jenom na kousku třeba čtvrtky. Ale bez fixování kříd bych to neriskovala, protože se to hodně maže a dalo by dost práce to bez umazání ruk i jenom pověsit na stěnu.
Hodně štěstí. Lenka (jo a moc děkuji za krásné komentář

ODPOVĚDĚT
Michaela K. (bamiska) ID 391528 (13.12.2011, 17:41)
děkuji za vyčerpávající opověď :-) už jsem ukazovala i manželovi a jemu se také ten námět líbí |:o) |:o) |:o)
plátna jsem koupila synovi k vánocům s barvamaa hezky maluje....tak budu muset ohlídat další.....děkují ještě jednou a těším se na další pokochání se fotkama (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Svatava W. (Svatík19) ID 319040, mimibazar.cz/svatik19 (13.12.2011, 11:17)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT