Bombardino-recept
Prosím, kdo děláte Bombardino- když použiju na výrobu přímo tento italský vaj. koňak- dávám tam ještě mléko?? Nebo už jen nahřeju a přidám šlehačku?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Liba G. (liba1963) ID 226141 (23.3.2012, 19:48)
Bombardino dělají v různých variantách a pod jiným názvem.Každý rok si ho dovezu z Itálie a dávám si ho spíš do kávy (C).Jen tak samotný mi doma nechutná,což bude tou atmosférou na (lyzar).Tam opravdu chutná nejlépe.Chce to ale vyzkoušet,každý má jiné chutě (D)... (L) (L) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Andrea K. (andyy) ID 3923, mimibazar.cz/andyy (18.12.2011, 17:22)
nééé jen ohřát a šlehačku (D)

ODPOVĚDĚT
ILONA S. (ilona) ID 273, mimibazar.cz/ilonas (15.12.2011, 23:42)
Já ho neznam jak je pravy italský, ale dávam si ho na lyžích v Herlíkovicich a tam ho delaji s cokoládou. Panák vaječnáku, panák rumu nalít do horké čokolády a nahoru šlehačku. Není to origoš, ale zahřeje a mě tak chutná (C) (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva B. (Vanity) ID 13292, mimibazar.cz/Vanity (16.12.2011, 11:00)
pravý italský se jen ohřívá, to vím opravdu jistě nic se nepřidává a je výborný (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva B. (Vanity) ID 13292, mimibazar.cz/Vanity (15.12.2011, 22:20)
nic nepřidávat, jen ohřít a šlehačku !

ODPOVĚDĚT
Gabriela Č. (Gabrac) ID 58722 (16.12.2011, 8:57)
Taky myslím, že tohle je originál už přímo k ohřátí (Y)

ODPOVĚDĚT
Kamila Č. (karmala) ID 45832 (15.12.2011, 21:52)
já dělám tak
1dcl vaječného koňaku
0,4dcl mléka
0,4dcl whisky nebo rumu
šlehačka na ozdobení

ODPOVĚDĚT