Sekáček po xté :)
Dostala jsem ho k Vánocům, ale docela mě odradilo, že se musí po dvou minutách provozu vypínat...dodržujete to? Zatím jsem zkoušela jen cibuli, ale někdy bych ráda i maso a pro nás je potřeba tak kilo :)))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Klára V. (klafiar) ID 374316 (26.12.2011, 21:53)
Maso v tom dělám také a taky mám v návodu napsané 2 min.,ale nedodržuju to . Melu/sekám a občas na robota sáhnu,zda není moc horký. Mám to nějak 3 rokem a funguje v pohodě. :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Kristýna B. (kristyte) ID 278434 (27.12.2011, 7:55)
Souhlasím, sice nemám tohoto robota, ale jiného a dost mě udivil čas sekání, ale nedodržuji, to bych nic neudělala (Y)

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (depaor) ID 401972 (27.12.2011, 6:34)
(F) díky

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (Kraslenka) ID 288892, mimibazar.cz/kraslenka (26.12.2011, 21:37)
Maso jsem ještě nezkoušela, ale pomazky dělám často, je to super věc - co dům dá :-)Lepší je dát tuhé věci (cibule, slám, paprika apod.) a k tomu přidat třeba tavený sýr, trochu Ramy apod. Rozmixujete, když se přilepí ke stranám seškrábnete k nožům do středu a mixujete znovu. Je to bleskově hotové (Y)Dělám různé varianty, třeba přidám i tošku hořčice nebo i ze zbytků pěčeného masa je dobrá - kyselá okurka, hořčice, cibule. Mixujete dle fantazie a co máte rádi. Mám ten samý co vy už několik let a jsem za něj ráda (L)

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (depaor) ID 401972 (27.12.2011, 6:35)
Leni, zeptám se fakt jak pako - takže dáte např. cibuli, okurek a papriku a salám dohromady a sekáte nebo napřed cibuli, rozsekáte, pak papriku....

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (Kraslenka) ID 288892, mimibazar.cz/kraslenka (27.12.2011, 8:38)
To je v pohodě, jen se ptejte ,-)Normálně nakrájím na větší kusy (kostky) salám, cibuli a třeba papriku, to hodím všechno dovnitř a přidám hned k tomu ještě buď trochu Ramy, tavený sýr (nebo obojí) a mixuji. Nebo ta tekutější část může být i trocha hořčice apod. Prostě tuhé a mazlavější věci hned dokupy. No a postupně pak ještě k tomu rozmixovanému můžete přidat, co Vás ještě napadne nebo když něco zapomenete, nevadí - hodíte to k tomu a mixujete. Je to strašně jednoduché a pomazky jsou hned hotové a dobré (Y) (F)

ODPOVĚDĚT
Romana B. (romi07) ID 125057 (26.12.2011, 21:09)
Maso je lepší umlet v robotu,nebo mlýnkem. Mám něco podobného a dělám na něm ořechy,strouhanku,zeleninu,sýr ...Když jsem zkoušela nasekat maso,tak tam byly takové dlouhé kusy.

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (depaor) ID 401972 (27.12.2011, 6:37)
(F) díky.
Já moc mleté nepoužívám, kupuji, ale napadlo mě třeba kuřecí....tak někdy zkusím a uvidím, když to bude jak říkáte, tak to fakt je lepší mlýnek, ale kdo to má čistit (H) ,-)

ODPOVĚDĚT
Tereza V. (VancatovaT) ID 234211, mimibazar.cz/vancatovat (26.12.2011, 21:02)
mám Braun a sekám dle potřeby ,-)

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (depaor) ID 401972 (27.12.2011, 6:36)
(F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24204 (26.12.2011, 20:59)
Já mám tedy Moulinex, o tom, že by se měl po 2minutách provozu vypínat nevím, ale popravdě, tak dlouho jsem s ním nikdy nic nesekala... Sekám v něm zeleninu, oříšky, piškoty a to vše je nasekané než řeknete švec ,-) Na kilo masa by byl asi lepší mlýnek :^)

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (depaor) ID 401972 (27.12.2011, 6:36)
Já si četla návod a v tom našem to je, tak mě to trošku zmátlo, jasně, že věci jsou nasekané hned, ale třeba u toho našeho je omezené množství, takže kdybych chtěla sekat hodně například rohlíků na strouhanku, asi by to ty dvě minutky zabralo

ODPOVĚDĚT
mirka k. (Mirča) ID 194198 (26.12.2011, 20:58)
mám přesně tenhle a pomazánku dělám,že rozsekám vše najednou, většinou ale jen tuhé suroviny, máslo pak zamíchám zvlášt protože se to přilepí na stěny (F)

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (depaor) ID 401972 (26.12.2011, 20:40)
Také mě zajímá, jak tím děláte pomazánku (v jednom starším dotazu vás několik psalo, že v něm děláte pomazánku) - to jako vše hodíte dovnitř a sekáte? Neuním si to dost dobře představit..

ODPOVĚDĚT