Farmaceuticka/medicinska reprezentantka
Holky,je tu nekdo,kdo se venuje tomuto zamestnani? Zajimalo by me,co vsechno to obnasi,jestli jsou pracovni podminky splnitelne? A vsechny rady a postrehy prijimam :-)! Dekuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Eva K. (Sofiny) ID 167269, mimibazar.cz/sofiny (11.1.2012, 19:33)
Byla tam ale super parta a já jsem byla samoživitelka, finančně jsem byla na práci závislá, pak se mi situace zlepšila a pověsila jsem tuto práci na hřebík..
Joo a sranda byla, moji kolegyni flákl důchodce holí přes nohy, až spadla, byl vzteklý, že předbíhá.. tak to je takové smutné, nikdo to nemá dnes jednoduché, chápu, že nemocný když čekají, není to nic příjemného. Já jsem si vždy schůzku domlouvala předem a Dr. to věděli a čekali mě. jinak jsem dělala hodně lékařů. psychouše, praktiky, kardiaky, diabetiky... musela jsem se neustále o víkendech učit, jiank se semnou Dr. ani nebavili a oni rychle poznají co víte a nevíte.. Víte, každá farat.spol. má své, uvidíte, co Vám nabídnout. Já už ani za zlaté prase, ale moje kamarádka žije sama a nemůže si to vynachválit, už je na půl lékař... Tak zkuste a uvidíte, odejít ve 3měs.můžete vždy... Hodně štěstí... (cigo)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Sofiny) ID 167269, mimibazar.cz/sofiny (11.1.2012, 19:26)
Tuto práci jsem dělala 15 let, bohužel jsem dostala na starosti půlku republiky, takže jsem po 3 letech začala brát detralex na nohy, mívala jsem křeče z dlouhých přejezdů, bylo to denně okolo 200 - 300 km..V autě jsem měla džipinu, když jsem se chtěla vyčůrat v lese, hned mi z firmy volali, proč tam zastavuju. Ráno jsem díky džípině vstávala každý den v 5h, přijížděla jsem v 19h, zase mi sledovali čas.. dotoho spoustu školení, arogantní doktoři, kteří čekali úplatky. Večer to ale ještě nekončilo, nastalo hlášení, které jsem dělala tak do 22h. Takže si spočítejte čas.. Ale zase výhoda, auto i na soukromé účely, platíte si kilometry, soukr. notebook, telefon, dobrý plat, v té době to dělalo 30tis. / nepracuji v tomto oboru již 4roky/

ODPOVĚDĚT
Zdenka P. (z721976) ID 318592, mimibazar.cz/z721976 (11.1.2012, 12:43)
Moje kamarádka dělá-celý den v autě,nemůže si dojít na WC,z toho důvodu moc nepije,stresy z toho,aby stihla domluvené termíny,doktorům dělat poskoka,vaše firma na vás tlačí,aby jste měla prodeje. Několikrát do roka dělat kamerové zkoušky,kde vás pak budou nadřízený hodnotit,občas s vámi pojedou k doktorům na kontrolu ,plat také ze začátku není kdovíjaký. Navíc doktoři vás moc nemají rádi, dost často vás nachytají na švestkách v medicínských znalostech. Váš život bude řídit firma a její požadavky.

ODPOVĚDĚT
Petra P. (p+d) ID 81594, mimibazar.cz/petraplankova (10.1.2012, 20:57)
Dělala jsem před mateřskou pět let-vůbec si nedovedu představit jak se po skončení vrátím a budu od rána do večera na cestách,kongresech,seminářích-stíhat školku-kroužky a večery sedět u PC..pro svobodného člověka super,ale teď si to nedovedu představit..držím palce v rozhodování :)

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (vikinka1) ID 166108, mimibazar.cz/vikinka1 (10.1.2012, 14:52)
Mam par znamych kteri maji podobnou praci a tak vim, ze prace je docela dobre placena, ale velice narocna hlavne na cas, ktery stravi v aute, je to hodne o komunikaci, presvedcovani, plneni prodeju atd atd zkratka podobne jako prace pojistovaka i prace farmaceutickeho reprezentanta neni pri kazdeho (F)

ODPOVĚDĚT