Zkoušky v autoškole
Dobrý večer maminky, prosím o zkušenosti se zkouškama v AŠ. Blíží se mi, za 3 týdny mě čekají závěrečné jízdy. Jsem vyklepaná jak ratlík, zda si ještě před zkouškami připlatit nějakou kondičku nebo ne. Co komisaři? více koment!!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Sabina V. (bluezuu) ID 317012 (12.1.2012, 20:53)
Já jsem v průběhu autoškoly přestupovala, takže jsem si připlatila pár kondiček, abych poznala nový auto... jinak testy jsem dělala na netu, furt dokolečka, technickou jsem se snažila tak nějak pochopit a bylo to naprosto v pohodě (F) no a jízdy, nepopírám, že je to o štěstí a i o komisaři, ale jeďte, jak nejlép umíte, nenervujte se...když to nedáte, nebudete první a ani poslední a věřte, že závěrečky v autoškole stejne neodhalí to, jakej pak budete řidič :-$
kdybyste potřebovala něco na technickou atd. tak klidně písněte (F)

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Jabko) ID 17225 (12.1.2012, 18:48)
Já dělala zkoušky nedávno,hned při rozjezdu mi to třikrát chcíplo,takže jsem pokračovala dál smířená s tím že už nemám co pokazit.Čekala jsem že mi nakonci řekne že jsem neprošla.Takže když řekl že jsem to udělala,tak jsem se i podivila.Tady máme komisaře jednoho,ale dost na něj nadávají.Jsem taky děsná trémistka,ale nakonec jsem byla vyklepaná víc teď když mám řidičák a měla jsem jet a vedle mě neseděl učitel ale manžel.Učitele jsem měla skvělýho,on by Vám určitě řekl,kdyby jste se mu ke zkouškám nezdála dostatečně připravená.Hlavu vzhůru,držím Vám palce,určitě to zvládnete (F)

ODPOVĚDĚT
Ludmila T. (ludmilocka) ID 288089, mimibazar.cz/ludmilocka (12.1.2012, 18:44)
Holky,zrovna dneska jsem dělala zkoušky,tak jsem to udělala,dobry... ale ti NERVY...do ted ješte se mi klepou ruce a nohy,musela jsem přijit domu a hned udělat čaj na uklidneni,cela rozklepana no strašni,přitom nemněla jsem čeho bat,jizdy a testy dokonale ale stejne tomu nezabranite abych jste nebyli nervozni,už se těšim vlezt do postele a spat,spat,spat..ani v noci jsem skoro nespala..horor.ale slava už to mam za sebou ted hura pro řidičak (Y) (Y) (Y) 8-| 8-| přeji hodně štesti a hlavně.PEVNE NERVY, to budete určitě potřebovat ,-) ,-)komisař zaplatpanbuh byl vpohodě,ješte že nedorazil ten druhy,pry to je něco ....technicka taky dobri,dokonce napovidal trošku,nejsem technicky typ..

ODPOVĚDĚT
Jiří a Blanka B. (Bubalka) ID 38457, mimibazar.cz/bubalka (12.1.2012, 18:38)
já se musím smát, přesně před 2 roky, jsem udělala řidičák.
Nervy jsem měla asi větší jako vy, moje rodina i okolí tím trpělo a to opravdu strašně.
Nic jiného jsem nedělala, jak všem říkala, jaký strach mám z jízd, zkoušek, ze závěrečné jízdy-fakt katastrofa sama o sobě ,-)
Když jsem jízdu s komisařem dojela, vystoupila jsem a měla jsem takové nervy, že jsem nevěděla, zda jsem to udělala, nebo ne.....musela jsem volat svému instruktorovi. Komisař měl dost výtek, ale vím, že jsem žádný přestupek neudělala.
Ten mi se smíchem sdělil, že ano, že jsem to udělala.
Testy jsem měla asi za 2 minuty za plný počet.
Takže opravdu snažte se být v pohodě, aspoň trochu.
Dva roky jezdím denně, ale pořídila jsem si automat.

ODPOVĚDĚT
Kristýna Ř. (87maja) ID 410136 (12.1.2012, 18:23)
Bojím se, že dostanu nějakého nekompromisního hajzla a vyrazí mě hned při rozjezdu, nervy umí své že jo....intruktora mám skvělýho, ale asi mi při zkouškách nepomůže že *-) *-) Hlavně se bojím abych z té jízdy neměla takové trauma, že už pak nebudu jezdit vůbec (N) (N) Intruktor mě to sám říkal na poslední jízdě, že když dostanu jó hodněho komisaře, tak mě necha udelat max 2 malé chybičky, přičemž při té druhé už na mě bude tak řvát, že už nebudu schopná ujet ani metr 8-| 8-| 8-| A já nervák největší...Jsem z Prahy, zkoušky budu dělat v Praze...děkuji (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina D. (katkadu) ID 87339 (12.1.2012, 20:21)
Tak hodně zdaru!!! (L) (Y) (L) Já se k autoškole stále jen přemlouvám. Říkala jsem si až dodělám vysokou budu mít na ni klid a už je to skoro rok a nic. :-S

ODPOVĚDĚT